.

.

Asuwish е Съвместим с Samsung Galaxy A7 2018 Портфейл Калъф и Закалено Стъкло Екран Протектор флип-надолу Капака на Притежателя на Кредитна Карта, Стойка за Мобилен Аксесоари, К?

Asuwish е Съвместим с Samsung Galaxy A7 2018 Портфейл Калъф и Закалено Стъкло Екран Протектор флип-надолу Капака на Притежателя

BGN 11.19

Наличност
На склад

【Съвместими модели】 : Съвместим само със Samsung Galaxy A7 (2018 г.), не е съвместима с други устройства. 【Подаръци】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с 1 бр закалено стъкло протектор на екрана + 1 бр силикон подвижна каишка като безплатни подаръци. 【На притежателя на картата】 : 6 слота за карти здраво закотвени на картите и малко пари, без да се отстранява в чантата си навън. 【Поставка】 : Поставка може да се преобразува в удобен многоугольный вид за четене, гледане на видео или facetime. 【Премиум услуга】:Asuwish осигурява 24-часово професионално и приятно обслужване на клиенти.ГАРАНЦИЯ : *БЕЗПЛАТНА подмяна* или *ПЪЛНО възстановяване* за дефектни продукти, ако имате някакви съмнения,моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви предоставим удовлетворени, защото решения. 【Съвместими модели】 : Съвместим само със Samsung Galaxy A7 (2018 г.), не е съвместима с други устройства.【Кръст Бод Пакетът включва】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с 1 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти