.

.

Harryshell е Съвместим с Samsung Galaxy A13 5G Портфейл Калъф Подвижна Магнит Свалящ се Капак на Телефона Светкавица Пари в Джоба с Няколко Слота За Карти на Притежателя на Каишк?

Harryshell е Съвместим с Samsung Galaxy A13 5G Портфейл Калъф Подвижна Магнит Свалящ се Капак на Телефона Светкавица Пари

BGN 18.39

Наличност
На склад

Съвместим с Samsung Galaxy A13 5 G, а не друг модел.Изработен от луксозна изкуствена кожа glory с красиво цвете.Здрав ПУ е предназначена за защита на вашия телефон от драскотини и други ежедневно износване.Мултифункционален с 12шт слота за карти ,джоб с цип.Можете да сложите повече кредитни карти,пари в брой,монети,хартиени разписки,шофьорска книжка или други малки неща.Подвижна магнитна задната част на кутията.Вашият телефон може лесно да се изважда и се държи сам.Защитен калъф за вашия телефон предпазва вашия телефон от случайно падане.Силен магнит прави телефона си по-безопасен в чантата си.Портативен дизайн каишка за ръка,можете да се каишка за носене на чантата като мини-клатча.Harryshell brand case-това е не само калъфче за телефон, но и мултифункционален портфейл за ежедневна употреба.Съвместимост с Samsung Galaxy A13 5 G, не е за никакви други функции на телефона : 1.Подвижна магнитна капачка своята практика, можете да лесно да се свали телефон с портфейла си.Свалящ се противоударная делото tpu+pc предпазва вашия телефон от случайно падане. 2.С няколко слота за карти и джоб с цип, можете да сложите 12шт карти ,пари в брой,монета,хартиени разписки, шофьорска книжка или друга дреболия. 3.С помощта на каишка на китката можете да го държите в ръката или китката, когато са заети с нещо. 4.Силна магнитна закопчалка, дръжте телефона си по-безопасен в чантата си. 5.Стилен цвят и функционален и елегантен дизайн, ще работят добре за мъже или жени.Добър избор като подарък.Пакетът включва : 1* Калъф от Harryshell 1* Каишка от Harryshell.

Опции за продукта

Свързани продукти