.

.

Професионално проектиран калъф за мобилен телефон за Бизнес-стил Вертикален Флип Кожен калъф TPU за Huawei P20 Lite, със слот за карти за игра (черно) (Цвят : черен)

Професионално проектиран калъф за мобилен телефон за Бизнес-стил Вертикален Флип Кожен калъф TPU за Huawei P20 Lite, със

BGN 19.68

Наличност
На склад

★ Професионален дизайн на : Кобур за мобилен телефон се използва само за модели Huawei P20 lite, а защитен калъф за мобилен телефон, специално предназначен за Huawei P20 lite. ★ Висококачествени материали и магнитен калъф : За Huawei P20 lite кобур изработен от висококачествена естествена кожа и TPU вътрешен калъф и вграден магнитен калъф гарантира, че вашият мобилен телефон и карта се съхраняват безопасно, като по този начин се гарантира максимална защита от прах, удари и надраскване. ★ Слот за карти и точен силует : За защитно своята практика Huawei P20 lite за да се гарантира защита на вашия мобилен телефон вътре в своята практика има слот за кредитни карти.Когато калъф Huawei P20 lite е напълно затворен, телефон Huawei P20 lite може напълно да получите достъп до камерата, портове и бутони. ★ Изискан дизайн и функционалност за : Всеки кожен калъф Huawei P20 lite е пришита на ръка, с висока степен на внимание към детайла в кожени цветове.Кобур има полезна функция поставка за гледане, което ви позволява да включите вашия телефон Huawei P20 lite в хоризонтален режим, за по-лесно гледане на видео. ★ Послепродажная гаранция : След закупуване на Huawei P20 lite калъф за мобилен телефон, ако има някакви проблеми с продукта, ще заменим продукта или ще ви възстановим парите безусловно.Защитната обвивка Huawei P20 lite ви предлага всички аспекти на функционалността, което повече сигурност и удобство в живота ви.1. Лаконичността : той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички. 2. Функционален : калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 3. Удобно : всички бутони и портове са достъпни. 4. Издръжлив : с добра производителност, високо качество, той може да работи в продължение на дълго време. 5. Рентабилен : много подходяща цената е създадена за случая.Това достъпен продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти