.

.

HMKGKJ Заменя Филтър с Активен Въглен за Котешка Вода Чешма Подмяна на Филтри Цвете за Домашни Любимци Куче през Цялата Чешма Опаковка

HMKGKJ Заменя Филтър с Активен Въглен за Котешка Вода Чешма Подмяна на Филтри Цвете за Домашни Любимци Куче през Цялата

BGN 26.71

Наличност
На склад

1.Заменяеми филтър за котешки фонтана.Съхранява питейната вода на вашата котка прясна, чиста и безопасна. 2.Помага ви да се грижи за здравето на вашата котка.Повечето филтри на пазара са направени от активен въглен.Но тези филтри са изработени от висококачествен активен въглен катран и памучна мрежа.Водата е дълбоко почистена и безопасно. 3.Съвместим с автоматично фонтан цвете и още същия размер.Размер : 5in(външен диаметър), 1.5 in(вътрешен диаметър). 4.3 Филтър с двойно действие : смола и активен въглен.Смолата може да се омекоти водата и намаляване на вероятността от възникване на литиаза.Активният въглен може да поглъщат примеси и мирис, поддържа водата свежа и чиста. 5.Качеството на водата може да бъде изтрито, три 3 вида филтриране.Външен хлопчатобумажный слой на всеки филтър улавя косата и боклук.Три етапа на филтрация може да осигури качеството на водата и подобряване на вкуса на прясна вода, за да си котки. 1.Заменяеми филтър за котешки фонтана.Съхранява питейната вода на вашата котка прясна, чиста и безопасна. 2.Помага ви да се грижи за здравето на вашата котка.Повечето филтри на пазара са направени от активен въглен.Но тези филтри са изработени от висококачествен активен въглен катран и памучна мрежа.Водата е дълбоко почистена и безопасно. 3.Съвместим с автоматично фонтан цвете и още същия размер.Размер : 5in(външен диаметър), 1.5 in(вътрешен диаметър). 4.3 Филтър с двойно действие : смола и активен въглен.Смолата може да се омекоти водата и намаляване на вероятността от възникване на литиаза.Активният въглен може да поглъщат примеси и мирис, поддържа водата свежа и чиста.5.Качеството на водата може да бъде изтрито, три 3 вида филтриране.Външен хлопчатобумажный слой на всеки филтър улавя косата и боклук.Три етапа на филтрация може да осигури качеството на водата и подобряване на вкуса на прясна вода, за да си котки.*Внимателно измийте филтъра с вода преди да се използва, е лесно да го инсталирате на фонтан за домашни любимци.*За да се гарантира чистота на водата, филтър трябва да се сменя навреме, моля, сменете ги в продължение на 2-4 седмици.Спецификация : Име : Котка water fountain filter Inside материал : Активен въглен, resin Size : Външен диаметър : 127mm/5in, вътрешен диаметър : 38mm/1.5 in, дебелина : 8mm/0.31 in Package Информация : Размери на опаковката : 14 * 8 * 13cm/ 5.51 * 3.15 * 5.12 Тегло in Package : 120g Gift Box Packaging Package List : Филтър на чешмата вода котки (качество на опционное )Лесен за използване и за да почистите, само необходимостта малко отделяемых части, лесна за това да се съберат, бърз старт, вода , всички части могат да бъдат почистени.

Опции за продукта

Name:
Cat water fountain filter
Inside material:
Activated carbon, resin
Size:
Outer diameter
Package Information:
Package size:
14 * 8 * 13cm/ 5.51 * 3.15 * 5.12in
Package weight:
120g
Gift Box Packaging :
Package List:
Cat water fountain filter (quality optional ) :
Easy to use and clean, only need a few detachable parts, easy to assemble, quick start, water , all parts can be cleaned. :

Свързани продукти