.

.

Четка за Мивка Дозиране на Сапун, Гъба за почистване 2 в 1 Натискане Тип Четка за почистване на Домочадца, Чистач почистване на мивки 2 в 1 Четка за почистване, Четка з?

Четка за Мивка Дозиране на Сапун, Гъба за почистване 2 в 1 Натискане Тип Четка за почистване на Домочадца, Чистач почистване

BGN 12.79

Наличност
На склад

Разпределете необходимото количество сапун върху гъба, лесен за използване, по-удобно и практично.Той държи на гъба и чистящую плат на удобно място, не се допуска попадане на вода върху кухненската маса.Кухненски опаковка сапун 2-в-1 е превъзходно и е изработен от ABS пластмаса, за да го направи здрав.Идеален за домове, училища, офиси, болници, хотели, ресторанти, фабрики, една бензиностанция и т.н. Идеално място за бизнес и обществени места.Тази помпа опаковка за сапун и гъба, за да направят измиване и почистване на съдове по-бързо и по-лесно.Функция : 1. Тази помпа опаковка за сапун и гъба, за да направят измиване и почистване на съдове по-бързо и по-лесно.2. Кухненски опаковка сапун 2-в-1 е превъзходно и е изработен от ABS пластмаса, за да го направи здрав.3. Разпределете необходимото количество сапун върху гъба, лесен за използване, по-удобно и практично.4. Той държи на гъба и кърпа за почистване на удобно място, докато водене на вода от брояча кухня.5. Подходящ за къщи, училища, офиси, болници, хотели, ресторанти, фабрики, една бензиностанция, etc.перфектен за бизнес и обществени места.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Кухня Сапун Dispenser Material : ABSColor Цвят : сив, сребърен цвят (опция)Размер на продукта : Approx. 14x10. 5x10.5 см / 5. 5x4. 1x3. 9 in Weight : прибл. 215 г / 7,6 унция.Опаковъчен лист : 1 x захранващи мыла1 х губкапримечание : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Свързани продукти