.

.

Стайлинг на Коса Гребени на Притежателя Багажник, Фризьорски Гребени на Притежателя Багажник Фирма Винт с Фиксирана Мулти Слотове Отделно Получите за Фризьорски ?

Стайлинг на Коса Гребени на Притежателя Багажник, Фризьорски Гребени на Притежателя Багажник Фирма Винт с Фиксирана Мулти

BGN 39.44

Наличност
На склад

Централно съхранение : - Часова притежателя на гребени с голяма централна мрежа, в която може да се приема разпокъсани елементи, ще направи вашето работното пространство чисти.Голям капацитет : - Часова притежателя на фризьорски инструменти с голям капацитет, може да се използва за съхраняване на различни козметични инструменти като ножици, гребени, игли и т.н. Чудесен ABS : Кутия притежателя на салонной гребени изработени от висококачествени материали ABS, устойчивост на топлина, електрическа изолация, трайни и не се разгражда лесно.Твърда поправяне на винта : Часова притежателя на фризьорски инструменти взе подсилване на винта, не е лесно да се разпадне, което може да запази вашата безопасност инструменти.Мультислоты : Часова притежателя на гребени, разработена с няколко слота, дава възможност за едновременно получаване на различни видове фризьорски инструменти отделно.Функция : 1. Централно съхранение : - Часова притежателя на гребени с голяма централна мрежа, в която може да се приема разпокъсани елементи, ще направи вашето работното пространство чисти.2. Твърда поправяне на винта : Часова притежателя на фризьорски инструменти взе подсилване на винта, не е лесно да се разпадне, което може да запази вашата безопасност инструменти.3. Голям капацитет : - Часова притежател на инструменти на фризьор с голям капацитет, може да се използва за съхраняване на различни инструменти за красота, като ножици, гребени, родословни и т.н. 4. Multi Слотове : Пити притежателя багажник разработен с няколко слота, които позволяват да се получават различни видове фризьорски инструменти отделно в същото време.5. Чудесен ABS : Салон гребен на притежателя на кутията е изработена от висококачествени материали ABS, устойчивост на топлина, електрическа изолация, здрав и не е лесно да се счупят.Спецификация : Тип елемент : Салон Гребени на Притежателя Rack Material : ABS, ррразмер : прибл. 16.3 x 14.3 x 21.3 cm / 6.42 x 5.63 x 8.39 in кръст Бод Пакет Списък : 1 х козметичен гребени на притежателя Rack Note : Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Item Type:
Salon Combs Holder Rack
Material:
ABS, PP
Size:
Approx. 16.3 x 14.3 x 21.3cm / 6.42 x 5.63 x 8.39in 
Package List:
1 x Salon Combs Holder Rack :
Please allow small error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти