.

.

LIXFDJ One Way Weaving&Sectioning Foiling Comb,Hair Styling Dying Комбс for Hair Coloring,Melting,Balayage,Microbraiding&More Black/141 (Цвят : черен размер : 1 граф (опаковка от 1))

LIXFDJ One Way Weaving&Sectioning Foiling Comb,Hair Styling Dying Комбс for Hair Coloring,Melting,Balayage,Microbraiding&More

BGN 19.44

Наличност
На склад

【Fine Зъб Design】Fine зъб comb осигурява разресването на косата е по-добре и прави косата по-гладка.Това е сърдит на опашката за прически,пробора,вържете на гърба,пост-подреждане,мелирования,тъкане и боядисване на косата.Колкото повече зъби се използва в расческе,толкова по-тънки ще ширити.Равномерно разпределение на цветовете е гарантирано всеки път, когато се използва гребен. 【Широко приложение】идеален Е за шоурум,фризьорски или домашна употреба, за да вържете и събиране на косата.Работи перфектно както на пряка, така и на къдрава коса.Всеки стилист,дори и начинаещ,ще се наслаждавате на лекота, с която той може да тъкат цяла шевелюру само за няколко минути. 【Професионален гребен за коса с крысиным опашка】Този гребен за коса може да ви помогне да се разделят с косата си,предназначена за инсталиране на косата и създаване на уникални стилове за повечето типове коса.Вие може да постигне всички желания на плетене-среден,тънък или набит-с помощта на тази гребени, чрез промяна на ъгъла на задържане на гребени и чрез определяне на правилната настаняване на косата в расческе. 【Премия материал】е Изработен от висококачествен бакелит,който е антистатическим и термостойким,висока еластичност,не е лесно да се счупят.Лек и лесен за употреба. 【Кръст Бод Пакет включва】Вие ще получите 1 бр. гребен за коса от крысиного на опашката.Сега можете да направите мелирование фолио с 50% по-бързо, с помощта на тази четка за коса, която прави ширити за вас.Описание : Професионален гребен highlight,с дължина 25,5 см. С помощта на тази гребени можете да създадете красиви меки/естествените отблясъци или с диагонал намаляване на по-чист изглед.Това дава по-добри резултати в създаването на рамка за лицето.Лесно е да работи и с по-малко налягане на китката, тъй като тъкане не се изисква.Състояние - Ново.Ръчно изработени продукти,той няма да навреди на косата,когато го използвате, защото материал-дърво, което е по-удобно за работа.Спецификация : Материал : Bakelite Size : approx.25.5x3.5cm/10x1.38inch Package Включва : 1 бр.

Опции за продукта

Material:
Bakelite
Size:
approx.25.5x3.5cm/10x1.38inch
Package Includes:
1 Piece Highlighting Comb :

Свързани продукти