.

.

CGBARBER професионален алуминиев гребен за обличане, 4 тип метални гребени за коса за оформяне на косата в комплект дългият гребен за подстригване,shoort стайлинг comb,дръж?

CGBARBER професионален алуминиев гребен за обличане, 4 тип метални гребени за коса за оформяне на косата в комплект дългият

BGN 13.59

Наличност
На склад

【Високо качество】 : Изработен е от висококачествен космически алуминий, лек и издръжлив.Комплект решава всички проблеми, грижа за косата, която включва в себе си дълга четка за коса за подстригване на коса, къса гребен за оформяне, ръчна четка за коса и дребно на гребен. 【Perfer за ежедневна грижа】 : зъбите са кръгли пити, равномерно разположени, че позволява лесно да вземете секции, създаване на раздяла и да се създаде идеална линия на пробора.Высокочастотная гребен за растежа на косата и благоприятни за кожата на главата. 【Защитете косата си цялостно】 : Тази салонная гребен включва дълга четка за коса за подстригване на коса, къса гребен за оформяне, дръжката гребени, хвостовую четка за коса.Всеки от тях има различна функционалност, която може да ви помогне да се грижи за косата си.Предпочитам за фризьор и домашен салон. 【Ергономичен дизайн】 : Комплекти гребени за коса, които се адаптират към ергономична дръжка, която е по-удобен за захващане.Той работи в процеса на плетене или боядисване на коса.Ниско тегло е по-подходящ професионален фризьор. 【За всички】:За фризьорски салон, пробора, салон фризьорски салон, боядисване на коса, фризьор и грим, художник, домашен салон, добра комбинация за всички типове коса и дължина.

Опции за продукта

Свързани продукти