.

.

Гребло за почистване на сняг на покрива, Прибиращи Алуминиеви Гребла за сняг, 5'-21' Без драскотини Гребла за сняг с нож 24,6, 4-секционни тръби и мека, устойчива на плъзг?

Гребло за почистване на сняг на покрива, Прибиращи Алуминиеви Гребла за сняг, 5'-21' Без драскотини Гребла за сняг с нож

BGN 12.35

Наличност
На склад

【Гъвкава дължина на връзката 5 полюсите 】е оборудван с 4-те тръби с дължина 1,2 м и 4-ма ръкави, както и дългата тръба с черни найлонови изземване.Дължина на изделия може да се регулира в съответствие с реалните потребности.Неговата дължина може да се регулира от 5 до 20 метра, достигайки всеки ъгъл на вашия покрив.А буш е защелкивающуюся дизайн, който е много удобен в народното събрание. 【Сверхлегкая здрава конструкция】 е изработена от висококачествени материали, алуминий и е достатъчно здрава, за да се използва в продължение на дълъг период от време.Лека конструкция и вземане на нашите гребла за сняг чувстват удобно в переноске и използване.Освен това, и двете странични скоба образуват твърда триъгълна конструкция между лопастью и основната тръба, като предоставя по-добра устойчивост на сняг. 【Голямо острие за почистване на 】Корона лопати ширина 24,6 инча може да премахне много сняг за един курс, което значително повишава ефективността на почистване.Текстурирани найлон ръкохватка за нескользкости улеснява отстраняването на снега. 【Лесен монтаж и демонтаж】Целия процес на инсталиране ще ви отнеме само няколко минути и ще можете да получите по-добри гребла за сняг. 【Ефективен помощник за почистване на】Oshion snow rake-идеалният инструмент за премахване на сняг, мокри листа и други отпадъци с вашия покрив.Предотвратите щети, причинени от тежките сняг натоварвания, навалившихся на покрива си и спестете от скъп ремонт.Въведение : 20-подножието гребло за сняг на покрива има набор от инструменти за отстраняване на сняг, предназначени за улесняване на вашата упорита работа и стрес от отстраняване на сняг в света на сняг и лед.Този разтегателен 21-крак инструмент за отстраняване на снега от покрива с голям алуминиев нож, без съмнение, е най-добрия помощник и важен артефакт в снежен сезон.Благодарение на плъзгаща се конструкция, която лесно доставает до покрив ,можете да расчищать сняг ,без да рискуват да се изкачи на покрива и структурни щети на вашия покрив, причинени от големи натоварвания на сняг, могат да бъдат ефективно предотвратени, което значително спестява скъп ремонт.Освен това, пълнители с катарама за лесно могат да бъдат събрани за използване и отсоединены за съхранение.Леки алуминиеви материали, които го правят лесно да се справя, така че почистването няма да остави ръцете си да се разболеят и се разболеят през следващите няколко дни.Не се колебайте да, той е имал нужда от помощ в трудна партийна работа.Спецификации : 1. Дължина гребец : 5-20 FT2. Дължина на главата : (25 x 6)" / (63.50 x 15.24)см (Д x Ш)3. Тегло : 5.5 lb / 2.49 кг кръст Бод Пакет включва : 1 х Покрив гребла за сняг Отстраняване.

Опции за продукта

Свързани продукти