.

.

Пет Плъха Hamster Cage Ландшафт Многофункционален Ограда на Платформа Преграда Златна Мечка Джудже Пет Toy Доставки Хамаци (цвят : кафяв размер : 25.51615 см)

Пет Плъха Hamster Cage Ландшафт Многофункционален Ограда на Платформа Преграда Златна Мечка Джудже Пет Toy Доставки Хамаци

BGN 31.00

Наличност
На склад

【Високо качество】 : Нашите играчки за хамстери, произведени от внимателно подбрани естествени дървесни материали, които са екологично чисти, безвредни и безопасни за домашни любимци. 【Изящна изработка】 : Нашето производство на играчки за хамстери отговаря на стандартните изисквания и стриктно трябва да се заводскому контрол на качеството, така че клиентите да имат добър опит. 【100% сигурна】 : Хомячий трамплин е изработен от висококачествен естествен дървен материал, което е екологично чисто и не е острата миризма на само един лек мирис на дърво. 【Спестяване на пространство】 : Форма на фен може да използва ъгловото пространство, за да се запази ограничено пространство клетки.Добавете нова професия и място за наблюдение на вашия домашен любимец, както и упражняйтесь в играта. 【Широката област на приложение】 : Тази къщичка за хамстери с плосък покрив, подходящи за малки хамстери и може да бъде поставен в по-големи клетки за хамстери или сортировъчни кутии.

Опции за продукта

Свързани продукти