.

.

WLXP Преминаване Дръжки на Лостове Вътрешна Врата копчето Цинк сплав Европа Стил Входна Врата Лост Комбиниран Пакет, Вътрешен Замък Комплект за Спалня,Офис (цвят : C)

WLXP Преминаване Дръжки на Лостове Вътрешна Врата копчето Цинк сплав Европа Стил Входна Врата Лост Комбиниран Пакет, Вътрешен

BGN 93.79

Наличност
На склад

【Удебелена ПАНЕЛ】 : Дебелината на панелите достига до 1,71 мм, а дебели метален материал защитава вътрешната структура, за да се предотврати насилие отключване. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 : Автоматично заключване на вратите е изработена от с сплав с добра устойчивост на ръжда и корозия,както и силна твърдост предпазва вашия система за заключване на вратите. 【ПОКРИТИЕ на ПОВЪРХНОСТТА】 : Двухслойное покритие и обработка на печене боя, ефективно предотвратяват надраскване и лесно за почистване, цветостойкие за продължителна употреба. 【MUTE DESIGN】 : Болт замъка от неръждаема стомана използва тихи двойни ролки и добавя допълнителен тих материал, за да се сведе до минимум шума на брави. 【Че получавате】 : 1* комплект брави и приятелски отговор за обслужване на клиенти в рамките на 24 часа. 【ЗАБЕЛЕЖКА】 : 1. Да Не се допуска контакт на изключване на повърхността с агресивни материали, за да не навреди на блясъка на изключване на повърхността.2. Дръжка - това е ключова част от отвора на ключалката.Неговата гъвкавост, пряко влияе на използването на крилото на замъка.3. Ако вратата деформирана, това разход на наклонена език ще влезе в полето на рамката на вратата с прекомерно триене и не може напълно да бъде номиниран.В този момент трябва да се коригира позицията на вратата на бутон.4. Ако въртенето на замъка не е гъвкав или правилното положение не може да бъде подкрепено, професионален персонал трябва да бъде задължен да добавите механично смазочни масла в ядро на замъка.5. Лубрикант винаги се съхранява в предаването част на корпуса на замъка, за да го спаси предаване гладко и да удължи живота.Препоръчва се проверка на монтажните винтове на всеки шест месеца или веднъж в годината, за да се уверите в правилността на захващане.Спецификация : тегло на продукта : 1kg Package включва : 1*заключване цилиндр1*заключване dog2*водоустойчив pad2*bar1*ластовица plate1*блокирана на кутията 1*заключване кучета screw2*pad screw2*заключване за определяне на кучето screw3*ключът за заключване.

Опции за продукта

product weight:
1kg
Package include:
1*lock cylinder :
1*locking dog :
2*waterproof pad :
1*gusset plate :
1*locked cover :
1*locking dog screw :
2*pad screw :
2*locking dog fixation screw :
3*lock key :

Свързани продукти