.

.

NSdirect 36 инча Кръгла Масичка за кафе, Селски Дървена Повърхност и устойчиви Метални Крака Промишлен Диван-Маса за Дневна Модерен Дизайн на Мебели за Дома, с Отворени ?

NSdirect 36 инча Кръгла Масичка за кафе, Селски Дървена Повърхност и устойчиви Метални Крака Промишлен Диван-Маса за Дневна

BGN 127.99

Наличност
На склад

[2-нива на масичка за кафе]Кръгла маса е 36 инча, което осигурява просторно място за принадлежности, хол и съхранение на вашите ежедневни предмети от първа необходимост наблизо.Долната етажерка с размер 33,5 инча ви дава допълнително място за съхранение на списания и играчки, както и прави стаята си чист и подреден. [Здрава дървена масичка за кафе] Плота на масата на нашата кръгла журнального масата е изработена от MDF, който е екологично чиста древесностружечной котлони P2, водоустойчива и устойчива на износване, многоетапен процес, тапицерия осигурява като добър външен вид, така и отлична дълготрайност.Дебели крака от матова сплав е достатъчно здрава, за да поддържа масичка за кафе. [През цялата класически масичка за кафе] Висококачествена имитация на дърво, зърна от покрития, която засилва винтажную естествената красота на масата.Проста конструкция за създаване на привлекателен външен вид и усещане.Добре се вписват във вашия личен вкус и интериор.Той може да се комбинира с всеки стил на хола, независимо от това, дали вашата всекидневна лесно оформяне или луксозен стил. [Лекотата на монтажа] Лесно сглобяване за 15-30 минути.Избършете с мека и суха кърпа.Опаковката съдържа всички необходими инструменти и инструкции.Продукти NSdirect са предназначени за това, за да направите вашият дом комфортен, удобен и безопасен.NSdirect носи комфорт във всеки дом.Ние ви предлагаме трайни мебели, и ние работим само с доказани майстори и дизайнери, за да отговори на желанията и нуждите на нашите клиенти.2-нива на масичка за кафе с размери 36 инча осигурява обширно пространство за съхранение на вещи от първа необходимост в хола. -Материал : Дърво, еко МДФ P2, метал с прахово покритие. -На повърхността на дървен материал : покрити с PVC,. -СТОМАНЕНА ТРЪБА : 25*25*0.8 мм. -МДФ : 15 мм. -Селски цвят орех,.Здрави материали, за продължително използване,водоустойчивост и износоустойчивост, многоетапен процес, тапицерия осигурява като добър външен вид, така и отлична дълготрайност.добре се вписват във вашия личен вкус и интериор, се съчетава с всеки стил на хола, без значение дали това е просто украса или луксозен стил.Лесно сглобяване за 15-30 минути.Избършете с мека и суха кърпа.Кръглата маса е с дължина 36 см, което осигурява обширно пространство за аксесоари в хола и съхранение на предмети от първа необходимост наблизо.Долната етажерка с размер 33,5 инча ви дава допълнително място за съхранение на списания и играчки, както и прави стаята си чист и подреден.

Опции за продукта

Свързани продукти