.

.

Голямото Око Тъпи Игли, Прежди От Неръждаема стомана, Плетачни Игли, Шевни Игли, Крафт Плетене, Тъкане на Садене на Игла,Идеално място за Приключване на Плетене на е?

Голямото Око Тъпи Игли, Прежди От Неръждаема стомана, Плетачни Игли, Шевни Игли, Крафт Плетене, Тъкане на Садене на Игла,Идеално

BGN 3.64

Наличност
На склад

1. ЗДРАВ И НЕРЪЖДАЕМ : Нашите штопальные иглите са изработени от висококачествена неръждаема стомана, не са податливи на корозия или извивката, а накрайници с гладка. 2. РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ : Набор от игли за прежда се състои от 3 различни размери на прежди плетачни игли : 5,3 cm,6 cm и 7 cm,3 бр за всеки размер, общо 9 бр тъпи игли.Идеални размери прежда за плетене игли за вас, да изберете, за да завърши проекта си. 3. ОБШИРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ : Тези игли соответствующи за плете в краищата и зашивать нагоре по шевовете на вашите проекти за плетене & плетене на една кука.Шевни игли се използват широко за плетене, плетене на една кука, обработка на кожа и ремонт на обувки. 4. ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Добра за спешни голямо око,шевни игли са леки до конец нишка прежда, дори и без продевателя конци. 5. ЛЕСЕН ЗА СЪХРАНЕНИЕ : Прозрачна бутилка оборудвана за съхраняване на игла м-очи тъпи.Можете да сложите игла от прежда в бутилка, след като работата е свършена, за да не се притеснявате.

Опции за продукта

Свързани продукти