.

.

AHUA Bath Duck Toys 20 PCS Mini Rubber Ducks Squeak and Float Ducks Baby Shower Toy for Toddlers Boys Момичета над 3 Months(1.8)

AHUA Bath Duck Toys 20 PCS Mini Rubber Ducks Squeak and Float Ducks Baby Shower Toy for Toddlers Boys Момичета над 3 Months(1.8)

BGN 5.99

Наличност
На склад

♥【ЕВТИНО И ЗАБАВНО】 : Тези сладки патета са гладки, меки, имат по-силен допир и не е лесно да се унищожават.При компресиране той ще издаде звук "BEBE ~".Децата никога няма да спре да си играе с тях !. ♥【HAPPY BATH】 : В жълтата вътъка достатъчно въздух, за да плува по водата.че ще добави и малко на шега, когато детето ще се къпят.С помощта на вашето малко дете вече не ще се страхува да вземе вана и ще се влюби в нея. _BOS_【МАТЕРИАЛ СИГУРНОСТ】 : Тази патица е изработена от винил материал pcv, който е екологично чист и нетоксичен.Това може да хапе .Не се притеснявайте, че бебето ще хапят му по време на орален период. ♥【Комплект МИНИ-патици】 : комплектът съдържа 20 бр. мини - патици са с еднакъв размер.Размер-1.9 L * 1.7 W * 1.6 H ins,което е идеално за малки ръце на вашето бебе. ♥【Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА БАНЯ】 : Тези сладки патета са подходящи за бебета, деца, момичета и момчета на възраст над 3 месеца.Ако нещо се обърка с хубав подарък, или да решите, че той просто не е за вас, ние винаги ще бъдем до вас.Добавете в количката, точно сега и го дайте на децата си изненада!.

Опции за продукта

Свързани продукти