.

.

кэтсон Чинчила Екстри,Заека Дъвче Играчки за Зайци Пилинг на Зъбите плодно дръвче Морски Свинчета Екстри, Пръчици за Гризачи, Домашни Любимци, Плъхове, Хамстери Дж?

кэтсон Чинчила Екстри,Заека Дъвче Играчки за Зайци Пилинг на Зъбите плодно дръвче Морски Свинчета Екстри, Пръчици за Гризачи,

BGN 8.79

Наличност
На склад

✔БАЛАНСИРАНО ХРАНЕНЕ : Нашите естествени екстри са направени от билки, люцерна и щеки плод дърво.Това е много здравословна комбинация от храна за зайци, чинчили, морски свинчета и други малки животни. ✔ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕХНОЛОГИЯ на СУШЕНЕ : Пръчки плод дърво изсушени професионални методи на сушене.Ябълка пръчки и билкови питки са с висока твърдост, които са добри за малки животни, за да песъчинки вашите зъби и поддържа зъбите чисти. ✔ДОБРИ ВКУСОВИ КАЧЕСТВА : първо, ние внимателно избрани натурална и прясна трева, люцерна и спрессовали си в тортата.След това се пекат и подсушете го два пъти, в професионална фурна, за да се запази първоначалният вкус. ✔ДОПРИНАСЯТ за ХРАНОСМИЛАНЕТО : Нашите сенные питки са богати на калций и протеини, които могат да укрепят костите на малки животни и да помогне с моторикой на червата и храносмилането, за да подобри апетита си. ✔МАГАЗИН БЕЗ РИСК : В kathson ние се грижим за здравето и сигурността на вашия любимец така, както и вие.Ако имате някакви проблеми или въпроси относно нашите малки любимци, дъвчащи играчки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.При малки гризачи зъби растат толкова бързо.Ако те дълго не ще песъчинки вашите зъби, а след това по време на хранене, зъбите ще влязат в горната и долната челюст, след това те ще станат по-тънки и все по-и по-анорексичными.Нашите детски играчки за дъвчене за домашни любимци са добри за регулиране функциите на стомашно-чревния тракт, подобряване на апетита, почистване и полиране на зъбите.Те са най-добрият избор за дребни животни, като зайци, хамстери, морски свинчета, чинчили и т.н. на Нашите дъвчене екстри също могат да помогнат на вашите домашни любимци за облекчаване на стреса и убиване на скучно време не им позволява да хапят мебели или клетки.

Опции за продукта

Свързани продукти