.

.

Fast Sling Пък Game, Прашка Games Toy, Table Desktop Battle 2 in 1 Ice Hockey Game, Desktop Sport Board Game, Winner Игри, Играчки за възрастни и деца (13.8 in x 8.7 in)

Fast Sling Пък Game, Прашка Games Toy, Table Desktop Battle 2 in 1 Ice Hockey Game, Desktop Sport Board Game, Winner Игри,

BGN 19.96

Наличност
На склад

????【GAME PLAY】Доставка от склад в САЩ.Можете да получите стоките в рамките на 2-8 дни.Семейно забавление : За 2 играчи прости правила.Подходящ за деца и възрастни.Родителите почиват у дома или децата играят игри с братя и сестри, че може да подобри отношенията между родителите и семейството си. ????【Материал от масивна дървесина】Рамка от масивна дървесина и дървени слот пиеси.Висококачествени дървени игри ръчно изработени и хокей на лед хокей, благодарение на използването на дървени материали.Опазване на околната среда.Един хубав и траен.Дълга игра.Лек и достатъчно компактен за пренасяне, готов за игра както на масата, така и на пода. ????【Подобрява координацията на ръцете и очите】Е бързо развиваща се екшън-игра.Подобрете координацията на ръцете и очите при деца и увеличение на тяхното внимание.Използвайте дъвка, за да стреля всички топки през малки порти, на половината на своя опонент. ????【Спортна игра】за идеално семейство и социални дейности с деца и приятели!Децата могат да играят игри с приятели, че може да им помогне по-хармонично, да се разбираме, а също и да засили у децата чувство за съперничество.Това е чудесен подарък за деца, подходящ за детската градина и семейството. ????【Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК】 Семейни забавления/рожден Ден/Коледни подаръци.Лесна настолна игра, вземете и играйте нея навсякъде е лесно, на закрито и открито.Чудесен подарък за момчета и момичета на възраст от 6 години и повече.Онлайн отговор в рамките на 24 часа, ако имате някакви въпроси, ние винаги сме готови да се погрижат за вас.Инструкция за употреба : 1. игра за 2 играчи. 2. Започнете играта и поставете в пет шайби от всяка страна на борда.Поставете двата края на дъвка по странични канали, така че те защелкнулись на място.Двама играчи аплодираха стил "High Ten", за да започне играта. 3. Играчът използва дъвка за миене от врата, докато до нея не ще остане шайби.Играчите се въртят, те просто са оправени и стреля колкото се може по-бързо.Печели този, който първи ще изчистите дъската. 4. Допълнителни вариации на играта Punisher.За опитни играчи Каратель-интересен вариант на играта.Всеки път, когато ви хвърли ледена топка, не минавайки през порта, който трябва да се повиши ледена ТОПКА на противника и да се отклони в посока, че при това : "Аз приемам наказанието си.

Опции за продукта

Свързани продукти