.

.

Титуляр подложка за йога Монтиране на Багажник за Aldult Kids Women Men Pilates Mat, 2/4/6/8 Нива Foam Roller Holder/Small Blanket Storage Срок, с диаметър до 12 инча (размер : 4 нива)

Титуляр подложка за йога Монтиране на Багажник за Aldult Kids Women Men Pilates Mat, 2/4/6/8 Нива Foam Roller Holder/Small

BGN 222.38

Наличност
На склад

【No Mat】с Капацитет 2/4/6 постелки или порест каучук ролки; Дължина подвесного прът : 30 см/12 инча; Външен диаметър на килима трябва да бъде по-малко от 30 см(12 инча).Пазете вашите симулатори за йога и килими с различни размери. 【Здрава стоманена конструкция】е Изработен от солидна стомана с трайно устойчиви на корозия покритие; Всеки слой може да побере до 15 кг(33 паунда).Лесен за почистване, протирается влажна кърпа. 【Монтиране на стена】Този рафтове за съхранение постелки за йога идва с всички необходими инструменти за монтаж на оборудване за вашето удобство.Изпитът се провежда на всеки няколко лавици на стената, колкото се може по-близо един до друг или колкото е възможно по-далеч един от друг, за да поставите постелки и ролки всички ширини. 【Не хлъзгане】Клечки леко наклонена нагоре, за да не избута постелки за йога, кърпи и поролоновые колела. 【Многоцелеви】Дръжте вашите постелки за йога, тренировъчен мат, поролоновые колела, подложка за подкрепа на коляното организиран с помощта на нашата стенни стелажи с лекота.Идеални за апартаменти, вили, хостели, залата в гаража, фитнес зала и много други.Рафтове за съхранение постелки за йога отваря пространство за вашия подложка за йога, порест каучук ролки, като същевременно се запази най-добрите си постелки за йога живи и здрави.Разширете вашата обучение зона и организирайте своите спортни подложки за дома, широка гама от постелки за йога и още много други от вашия тренировъчно оборудване.Ще можете не само да съхранявате вашите аксесоари и обзавеждане за йога, но и да дадем своя духовен принос в организацията на оборудване за йога.★ Спецификация : Материал : Steel Yoga Mat Диаметър валяк : 30см/12 Inch Max Натоварване (всеки слой) : 15 kg/33 lbs Item Тегло : 3-7 kg/6.6-15.4 lbs Assembly се Изисква : Да★ Пакетът включва : държач подложка за йога x 1, (без подложка).★ Забележка : Ако не сте доволни от нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ви обещаваме, че ще получим удовлетворенное решение или с обмена, или с връщането на парите.Дайте ни уведомите индивидуалното измерение,там ще бъде 1-3 см грешка,моля да разберете.Ако лек мирис е нормално,тя ще изчезне в рамките на два - три дни.Поради светлина и лични различия в разбирането на цветове,ще бъде малка разлика в цвета,в природата надделява.

Опции за продукта

Material:
Steel
Yoga Mat Roller Diameter:
30cm/12Inch
Max Load (Each Layer):
15 kg/33 lbs
Item Weight:
3-7 kg/6.6-15.4 lbs
Assembly Required:
Yes
★ Package include:
Yoga Mat Holder x 1, (No mat). :
★ Note:
If you are unsatisfied with our product, do not hesitate to reach us. We promise you we will get you a satisfied solution with either an exchange or refund. Let us know :
Manual measurement,there will be 1-3cm error,please understand. :
If a slight odor is normal,it will disappear within two to three days. :
Due to light and personal differences in color understanding,there will be small color difference,in kind prevail. :

Свързани продукти