.

.

RJ-45 Куплунг Dingsun Female to Female Ethernet Съединител за Cat7/ Cat6/ Cat5/ Cat5e rj-45 Мрежов Кабел in Line Прикачване удължителен кабел Адаптер(син 1 опаковка)

RJ-45 Куплунг Dingsun Female to Female Ethernet Съединител за Cat7/ Cat6/ Cat5/ Cat5e rj-45 Мрежов Кабел in Line Прикачване

BGN 3.91

Наличност
На склад

➽Функция connector, RJ-45 : Съединете две по-кратки Ethernet кабел заедно, за да получите идеалният избор за разширение на Ethernet кабел. ➽Лесен за използване, щепсела и да играе, няма източници на храна и драйвери не се изисква, е съвместим с мрежов кабел Cat7, Cat6, Cat5e, Cat5. ➽Прикачване Cat5e е никелированные контакти и лесно щелкаемые крепежни скоби, за да гарантира трайно и безопасна и надеждна връзка без корозия. ➽Жена до женския соединителю локални мрежи използва explorer 8 ядра чисто медно златно покритие, стабилна и предаване на сигнала, главен контакт и представяне на предаване, осигурява мощна гаранция за високоскоростен трансфер на данни. ➽Сертифициран сейф : Тези мрежови конектори съобразени с характеристиките на категория 6, те са проверени, TIA/ EIA 568-C. 2, отговарят на изискванията на FCC, Ro HS.Удължителен кабел идеален за разширяване Ethernet-връзка, която свързва 2 кратки мрежови кабел заедно, че може да ви помогне да решите проблема, че мрежов кабел не е достатъчно дълъг.Той е лесен за инсталиране, трябва само да свържете два мрежови кабел, които трябва да се удължат, за удлинителю RJ-45.Щепсела и да играе, няма източници на храна и драйвери не се изисква.

Опции за продукта

Свързани продукти