.

.

КОМПЛЕКТ модулни подводни камери LINOVISION с компактни размери и отдалечен достъп до мрежата, Подводен проверка на басейни, резервоари, тунели. 1 Основен блок XVR04K и 3 се?

КОМПЛЕКТ модулни подводни камери LINOVISION с компактни размери и отдалечен достъп до мрежата, Подводен проверка на басейни,

BGN 375.20

Наличност
На склад

24 инча, а MUWS90-Ø1.HD видео също може да бъде съхранен на локални твърди дискове за по-нататъшно възпроизвеждане.Той поддържа преглед на видео в реално време от отдалечен компютър чрез уеб-интерфейс или клиентски софтуер, както и с мобилното приложение, без допълнително заплащане.За незабележимо инсталации, където традиционните фотоапарати не могат да се поберат.HD видео също може да бъде съхранен на локални твърди дискове за по-нататъшно възпроизвеждане.Подходящ за вътрешно, външно, тръбите и подводен разполагане. 264 4-канальную запис на HD1080 P @30fps.【ПОДВОДЕН ПРОВЕРКА】Сензорни блокове (камери) са изработени от неръждаема стомана 304 и добре проектирани за постоянно разполагане на подводния. 12 ярки бели светодиоди с дистанционно управление на осветлението. 1 х Ръководство за потребителя.Подходящ не само за надводного разглеждане, както правят обикновените водоустойчиви камери, но и за гмуркане разглеждане, например, басейн, аквариум, аквакултурните ферми, тунели и т. 3 x Авиационен конектор BNC. 1 x Основен блок XVR04 K. Конструкция от неръждаема стомана 304 и IP68 за гмуркане употреба.64 инча, whch много по-малко, отколкото на i Phone mini (5.Това позволява дискретно да го монтирате в труднодостъпните места като ъгъл на тавана или на машината, горната част на телескопического стълб, на дъното на кораба, робот-инспектор piple и т. 【Супер КОМПАКТЕН РАЗМЕР】размери сензорен блок е Ø1.64 инча, което е много по-малка от тази на i Phone mini (5. Размерът на сензорния блок MUWS160 е Ø1.Той е подходящ не само за надводного разглеждане, както правят обикновените водоустойчиви камери, но и за гмуркане разглеждане, например, басейн, аквариум, аквакултурните ферми, тунели и т.В този комплект кабел между всяко докосване на блока и основен елемент е 33 метра. 【WORRY FREE SERVICE】Worry free purchasing with 1-year warranty, Life-time software upgrade service and 24/7 US LOCAL GLOBAL Tech Support.MUWS90 има поле в 90° и 12 светодиода. За разлика от традиционните аналогови затворена система за контрол, това е една отворена мрежова система за контрол.Върховният основният блок за запис, показва, възпроизвежда и отдалечен достъп.Избор на ъгъл на гледане 90 или 160º.Той може да се свърже до четири сензорни блокове, дават бортовую запис на HD-дисплей. 【ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП】ЗА разлика от традиционните аналогови затворена система за контрол, това е една отворена мрежова система за контрол. 【МОДУЛНА СИСТЕМА】 Това е модулна на инспекцията пакет, който включва (1) четырехканальный основния блок на XVR04 K и 3 сензорни блок MUWS90.

Опции за продукта

Свързани продукти