.

.

JYOKK Найлон Транспортна Мрежа, Растягивающаяся 1слойная Мрежа За Съхранение на Багажника на Автомобила с 4 Куки,Багажная Окото Мрежа За Съхранение на автомобила Орг?

JYOKK Найлон Транспортна Мрежа, Растягивающаяся 1слойная Мрежа За Съхранение на Багажника на Автомобила с 4 Куки,Багажная

BGN 19.99

Наличност
На склад

【Безопасно шофиране】Мрежест бариера за кучета държи здраво кучетата и децата на задната седалка по време на шофиране.Повече не се притеснявайте за това, че те ворвутся на предната седалка и нарушават нормалното шофиране на водача. 【Четири-пияница еластична мрежа】Дръжте вашия домашен любимец отзад и да си карам безопасно.Здрава прозрачна мрежа, нокти домашен любимец не зацепятся. 【Лесна инсталация】За разлика от метални бариери, бариера пет net се инсталира лесно и се отстранява с помощта на куки и регулируеми ленти.Може да се монтира или на ръце над вратата, или до подголовникам на предните седалки. 【Лесна употреба 】Тази бариера за домашни любимци, сгъваема и лесно, е лесно да вземете със себе си навсякъде.Също така защитни огради, трайни и моющееся, лесен за почистване. 【Универсална засаждане】Бариера за домашни любимци, Благодарение на своята висока еластичност и силна гъвкавост бариера лесно се конфигурира по ширина и височина в зависимост от вашите задната седалка.Лесно да се регулира и е достатъчно голям, за да се побере в повечето ванове, микробуси, джипове. 【Описание на продукта】Много домашни животни обичат да прекрачат през него на конзолата, бариера на задната седалка на колата пречи на домашни любимци, като малки кучета, от началото на предната седалка.Повече не се притеснявайте за това, че те ворвутся на предната седалка и нарушават нормалното шофиране на водача.【Спецификация】【Материал】 : издръжлив найлон и высокоэластичная мрежа от полиестерни влакна【Размер】 : L : 100 см/39.37 in W : 60 см 23.6 in【Цвят】 : черен【се Използва за】 : Автомобили, камиони【Функция】 : Бариера за деца / домашни любимци【Вид на продукта】 : Бариера за задната седалка на колата Net【кръст Бод Пакет】 : 1 бр.【Характеристики】✔Четири куки : Екологично чист материал, с тънка изработка, устойчивост на износване и устойчивост на надраскване.Идва с 4 куки, лесно се закрепва към автомобила.✔Универсална приложимост : Изолирайте домашен любимец от шофьори и осигурете безопасна среда на шофиране.Подходящ за почти всички превозни средства, включително леки автомобили, джипове и камиони.【Забележка】1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!2. Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти