.

.

Mistofu 3 БР Големи щипки за коса, за жени,Стилни френски Фиби за коса за гъста коса,аксесоари за коса, за жени 3 стил(няколко цвята A)

Mistofu 3 БР Големи щипки за коса, за жени,Стилни френски Фиби за коса за гъста коса,аксесоари за коса, за жени 3 стил(няколко

BGN 8.79

Наличност
На склад

????【Здрави щипки за коса, без да се дърпа дърпа】е Изработен от качествен ацетат материал и автоматично затягане.Удобна лека фиксация, без да вредят на косата, акрилна нескользящая дръжката е по-здрав от пластмаса. ????【4 инча щипки за коса 】С подвижна вътрешна стълб за гъста коса, не распадаясь.Благодарение на елегантния силуэту и класическия стил, тази голяма шнола е перфектният избор за елегантен начин. ????【3 бр./компл.класически игли за cauda equina】отговарят на съвременните тенденции, напълно подходящи за жени и за дами.Дълга козината подходящ за гъста коса, идеална за ежедневието укладок.Автоматична шнола за коса е едно лесно решение за оформяне на косата. ????【Подходящ за всеки повод 】От ежедневна до дома, го носите на работа, на училище, от ежедневието до сватби, партита,срещи, запознанства, банкет, това е широко използваните аксесоари за коса, за жени или момичета. 【Високо качество】Нашите фиби за коса се предлагат в опаковка на подаръка, гарантираща, че фиби са в добро състояние по време на доставка.Екипът на Mistofu ви гарантира 100% пазаруване _BOS_ Ако нашите щипки за коса имат някакви дефекти, ние ще ви върнем им.

Опции за продукта

Свързани продукти