.

.

BJYX 1 бр. детски Сладък карикатура вязаный цвете Плодове Лук Украса Родословни Момиче Сладко Родословни Детски аксесоари за коса 821 (цвят : 39)

BJYX 1 бр. детски Сладък карикатура вязаный цвете Плодове Лук Украса Родословни Момиче Сладко Родословни Детски аксесоари

BGN 37.68

Наличност
На склад

1. Скъпа мультяшная родословни същия стил, малък и лек, красив и сладък, траен и не избледнява, се изпраща на приятели или семейство. 2. Ярки цветни модели, подходящи за всички видове дрехи, цветове на косата и прически, като вашето малко момиченце се нуждае от специална всеки ден. 3. Идеална шнола за момичета, деца, юноши и жени.Идеални за рождени дни, партита, събития училище, празници и т.н. 4. Той е подходящ за красиви и живи момичета, да се носят в училище, партита, снимки, ваканции и т.н. Това ще ви ослепителна светлина в много случаи и ще ви направи по-очарователна. 5. Добрите цветове за различни поводи, с различни мотиви и интересни.Стил : красиви животни плодове модула родословни set Style : както е показано Материал : плат, плюш, вязаная вълна и т.н., Цвят : разход на color Patterns : животни, плодове, цветя и т.н. Стил : simple Item Тип : Headwear Package Включва : 1 бр. Тъй като цвета е различен на всеки екран, цвят на продукта ще се произвеждат хроматическую аберрацию.Ако имате някакви въпроси, можете да ги помолите да ни се и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти