.

.

8 Опаковане. 6 Инча Лък Панделки за Коса, за Жени, Голям Лък За Коса С Крокодиловыми Скоби, Червена, Черна Лента За Коса, Панделки За Коса Клипове за Момичета, Щипки за ?

8 Опаковане. 6 Инча Лък Панделки за Коса, за Жени, Голям Лък За Коса С Крокодиловыми Скоби, Червена, Черна Лента За Коса,

BGN 11.99

Наличност
На склад

Материал : Добро качество на изработката с твърда кърпа рипсено и метал.тези дълги ленти фиби за коса изглеждат по-красиви и странни, красиви и изискани.Удобна, мека облекла за жени или тийнейджъри.Цветове : 8 различни ярки цветове (лилаво, черно, вино-червено, Синьо, тъмно синьо, каки, Розов, тъмно зелено).Различни цветове предлагат голямо разнообразие за ежедневни облекла.размер : Лента лук скоба за коса размер е около 5,5*7,1 инча, много гигантски лъкове са идеални за малки момичета, деца, деца, юноши и жени.Случаи на живота си : Тези ярки цветни връзки за коса са идеални за млади момичета или жени, да ги носят в много случаи, като например фестивали, реквизит за снимки, тематични партита, пътувания, ваканции и т.н. Тези нескользящие фиби за коса са идеални за закрепване на заедно, за да украсят.Също така е идеален подарък за вашите приятелки.Случаи на живота си : Тези ярки цветни връзки за коса са идеални за млади момичета или жени, да ги носят в много случаи, като например фестивали, реквизит за снимки, тематични партита, пътувания, ваканции и т.н. Тези нескользящие фиби за коса са идеални за закрепване на заедно, за да украсят.Също така е идеален подарък за вашите приятелки. 8 Опаковане.6 инча голяма кърпа плътен навързани Лък Голям лък за коса с Дълга панделка Фиби за коса Метални щипки за коса Фиба с Ръчно изработени Аксесоари за коса за жени Технически характеристики : -Материал : лента плат. -Цвят : лилаво, черно, вино-червено, синьо, тъмно синьо, каки, розов, тъмно-зелен-Размер : 14*18 cm/5,5*7,1 инча-Тегло : 19 грама Пакетът включва : всички 8 цвята пакет навързани дълъг лък ribbion женски фиби за коса.Гаранция услуга : Обичате вашия избор или ще получите парите си обратно - ние винаги се стремим да осигурим 100% удовлетвореност пазаруване.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел, ако не сте доволни от нашия продукт или услуга, по някаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас за по-бързо решаване.

Опции за продукта

Свързани продукти