.

.

Кофи за Боклук JYDQM,Пластмасов боклук Боклук на Резервоара,Кошчето за Бани,Дамских Стаи,Кухни,Домашни Офиси,Детски Стаи,Синьо,1 бр.

Кофи за Боклук JYDQM,Пластмасов боклук Боклук на Резервоара,Кошчето за Бани,Дамских Стаи,Кухни,Домашни Офиси,Детски Стаи,Синьо,1

BGN 35.60

Наличност
На склад

◆Уникална wheelie банка, която върви навсякъде : добавяне на модерната естетика в живота дамскую стая, санитарен възел, офис, хол, кабинет или където и да изберете, и когато най-малко очакваш. ◆Многоцелеви по своята същност, независимо дали е в банята, кухнята или детската - този кофата за боклук е проста и може да се използва навсякъде. ◆Модерен дизайн : използвайте го като кофа за боклук, за спални и баня с модерен дизайн ви позволява да го използвате във всяка стая!Това ще даде на вашите стаи е елегантен и модерен вид. ◆Информация : Размер 24 Cmx31 Cm Цвят : сив,син,бял,зелен. Гъвкавост◆ : закрит кофа за боклук ще съдържа много и различни видове отпадъци.Използвайте го, за да е лесно за рециклиране на хартия, рециклирането или друг боклук, който трябва да се премахне.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма амбиция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас,ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Заглавие : Кошче за ведроматериал : Материал Pp Color : сив,син,бял, Green Dimension : 24 Cmx31 Cm Note : Ние измерваме ръчно, може да бъде грешка 1-3 см, моля, превалируйте в натура.Цвят може да има грешки, дължащи се на светлина.Срокът за доставка обикновено е 15-25 дни.Ако не сте получили закупения продукт в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме, ще се опитаме да направим това за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти