.

.

6 Опаковки! 20 галона / 75 литра Червено боклуци в резервоара. Бунището. Кофа за боклук. Кофа за боклук. Кофа за боклук. Домашен боклук. Търговска кофа за боклук

6 Опаковки! 20 галона / 75 литра Червено боклуци в резервоара. Бунището. Кофа за боклук. Кофа за боклук. Кофа за боклук.

BGN 484.79

Наличност
На склад

Кофа за боклук, за да съставки / Търговско кофа за боклук.Бунището.Контейнер за съставки.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Домашен боклук.Търговска кофата за боклук.Здрава конструкция – высокопрочные стени и ребрата могат да издържат на ежедневна употреба в търговски или лични цели.Тази конструкция прави кофа за боклук здравите в продължение на много години употреба.- Лесно обслужване - тази конструкция лесно вытирается за бързо обслужване.Почистете с мек сапун и вода или използвайте мека влажна кърпа, задължително подсушете напълно.Функционален, идеален за домашния офис, търговски помещения, рововете си и всяка друга стая, която изисква боклуци на резервоара; Също така е отличен за общежития на колежа, апартаменти, вили, джипове и кемперов.Ако имате въпроси или нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас. 6 Опаковки!ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на : Търговска кофата за боклук.Бунището.Контейнер за съставки.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Кофа за боклук.Домашен боклук.Търговска кофата за боклук.Височина 23 инча Горна диаметър 23 инча Капацитет 20 литра Червен цвят Тип инсталация самостоятелен Произведено в Америка Да Материал полиетилен ФНИ в списъка Да е Форма през Цялата Стил Стационарен Тип Кофи за боклук; Кофи за боклук Тегло 5.5 кг.

Опции за продукта

Свързани продукти