.

.

Превръзки За Глава за Малки Момичета Аксесоари за Коса за Момичета Чудесна Куха Плат Цвете Превръзка На Главата Еластична Лента Шапки Декор Подарък Шапки За Момич?

Превръзки За Глава за Малки Момичета Аксесоари за Коса за Момичета Чудесна Куха Плат Цвете Превръзка На Главата Еластична

BGN 0.87

Наличност
На склад

[Еластична детска превръзка]—мека и удобна, без да оставят следи върху главата на детето, вие със сигурност ще намерите идеалния превръзка за всеки артикул от облекло. [Перфектният аксесоар за коса за снимки на новороденото]—Коледни подаръци за новородено, подходящ за всички случаи, ще ви помогнат да създадете красив и очарователен дете. [Уникален дизайн]—лента за глава с прекрасна кухи филтър цвете, изпълнен в однотонном дизайн. [превръзка на главата—идеалният подарък] - Направете си момиченце е сладък и очарователни. [Висококачествени материали]—.Технически характеристики на : лента за глава с прекрасна кухи филтър цвете, което е с обикновен дизайн.Еластична лента, удобно за носене на главата, не травмируя кожата.Направете си момиченце е сладък и очарователни.Наименование на продукта : Превръзка на главата Материал : дрехи за момичета Характеристики : Еластична лента, Кухи текстилен цвете, плътен цвят, Прекрасен, прическа Decor Cloth Диаметър на цветето : 10 см/3,94" (прибл.)Дължина на каишка : 19 см/7,48" (прибл.)Забележки : поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана товарцвет може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Пакетът включва : 1 x лента за глава.

Опции за продукта

Свързани продукти