.

.

Hasense Штабелируемые Чаши за Кафе Комплект от 4 с Метална Стойка, 15 Унция Големи Штабелируемые Керамични Чаши с Поставка Са идеални за Кафе, Какао, кафе Лате Мляко и Ча?

Hasense Штабелируемые Чаши за Кафе Комплект от 4 с Метална Стойка, 15 Унция Големи Штабелируемые Керамични Чаши с Поставка

BGN 23.99

Наличност
На склад

✔ ПРОФЕСИОНАЛНА КЕРАМИКА - нашите чаши за лате със стойка, изработени от здрав порцелан, който не съдържа олово, устойчиви на сколам и по-гранитогрес.Керамични чаши не съдържат токсини, така че те са безопасни за вашето семейство. ✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - Тези чаши за кафе set pastel разработени със стилен дизайн и колоритен дизайн, така че нашите чаши са много елегантни и красиви.Това е най-доброто фраза в живота си. ✔ УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН - штабелируемая чашата за кафе с постоянни мерки 6.3*5.2*14 инча.Чашата за кафе е идеален за дегустация на чаша кафе, мляко, какао, капучино, чай и любимите си напитки. ✔ ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА И да се ПОЧИСТВАТ - Тези чаши за кафе керамични штабелируемые са проектирани с проста конструкция за стифиране, така че те да могат добре да се оформи във вашия кухненски шкаф.Нашите чаши са изработени от висококачествена керамика, затова можете да ги измийте добре със сапун и вода. (Обърнете внимание : не поставяйте чаши и метален багажник в миялна машина и микровълнова печка). ✔ СЛАДЪК ПОДАРЪК - тези разнообразни steins ще се превърне в идеален подарък за любителите на кафе в нов дом, годишнина от сватба, Коледа и всеки специален ден.

Опции за продукта

Свързани продукти