.

.

Комплект Четки GYZX, 10шт Найлонови Четки за Коса за Акрил, Масло Акварельного Художник

Комплект Четки GYZX, 10шт Найлонови Четки за Коса за Акрил, Масло Акварельного Художник

BGN 88.54

Наличност
На склад

Този комплект съдържа голямо разнообразие от размери и форми малярной четка.Изработени от нейлонового на косъма, а дръжката от дърво.Четка от найлон за коса няма да се отклоняват и не се разпространи по време на боядисване.Лесен за почистване.За почистване на четки за рисуване, просто пуснете ги под топла вода, за да отмие боя, а след това внимателно промяна на формата на косъма на четката.Космите четки остават меки и гъвкави след почистване.Космите четки не падат след почистване.Идеален за акварельной, маслена и акрилна живопис, подходящ както за начинаещи, така и за художници.Описание : Този комплект съдържа много размери и форми на четка за рисуване.Изработени от нейлонового на косъма, а дръжката от дърво.Четка от найлон за коса няма да се отклоняват и не се разпространи по време на боядисване.Лесен за почистване.За почистване на четки за рисуване, просто пуснете ги под топла вода, за да отмие боя, а след това внимателно промяна на формата на косъма на четката.Космите четки остават меки и гъвкави след почистване.Космите четки не падат след почистване.Идеален за акварельной, маслена и акрилна живопис, подходящ както за начинаещи, така и за художници.Спецификация : Материал : Найлон, дърво ,АлюминийТогая дължина : прибл. 17.5-19.5 cm / 6.89-7.68 inch Width четка : Approx. 0.1-4.5 см / 0.04-1.77 inch Length найлонови на косата : Approx. 0.8-2.3 cm /0.31-0.91 іпсһпакет включва : 10 бр. четки за рисуване с холщовой чанта Забележка : поради ръчно измерване са възможни отклонения в 0.5~1 см според размера.Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

Опции за продукта

Material:
Nylon, Wood ,Aluminum
Total Length:
Approx. 17.5-19.5 cm / 6.89-7.68 inch
Width of brush:
Approx. 0.1-4.5cm / 0.04-1.77 inch
Length of Nylon Hair:
Approx. 0.8-2.3cm /0.31-0.91 inch
Package Includes:
10 Pieces Painting Brushes with Canvas Bag :
Due to the manual measurement, please allow 0.5~1cm differences in size. :
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.

Свързани продукти