.

.

Козметична Четка, Комплект Четки За Грим, Професионална Обвивка Набор от Четки За Грим компактна пудра в Основата на Коректор-Сенки За очи Козметична Четка за Крас?

Козметична Четка, Комплект Четки За Грим, Професионална Обвивка Набор от Четки За Грим компактна пудра в Основата на Коректор-Сенки

BGN 10.31

Наличност
На склад

Метална дръжка : здрава и стабилна, лесно за почистване, можете да го използвате в продължение на дълго време, Набор от четки за грим устойчив на абразия и здрава, продължителна употреба, не е лесно да се деформират, имат противоплъзгаща функция, може да остане на място, когато се използва.Чашеобразный дизайн : уникален и атрактивен, специален дизайн ще ви донесе радост и удоволствие, когато го използвате.Комплект четки за грим Здрава метална дръжка лесни за почистване и може да се използва в продължение на дълго време.Висококачествени материали : нескользящая функция, която може да държи по време на употреба, комплект четки за грим Тя се състои от 20 чашеобразных четки за грим, може да отговори на всички ваши нужди. 20 различни четки : за различни цели, които отговарят на всички ваши нужди в грима.Комплект четки за грим, Той може почти да отговори на вашите нужди в грима, този комплект четки за грим е най-добрият спътник за професионален гримьор или любител.Меко и шелковистое влакна : равномерно прах, без да наранява кожата.Комплект четки за грим Меко и шелковистое влакна равномерно разпределя захар, без да наранява кожата.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : Комплект четки за грим Количество : 20 бр/компл. Размер на опаковката : Approx. 18x18 см/7. 1x7. 1 инч (и) Материали : найлон, алуминий, ABS Цвят : както е показано на Помещение списък : 1 х комплект от 20 четки за грим.

Опции за продукта

Свързани продукти