.

.

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплект за Бродерия на кръстат бод Изкуство, Занаят Платно Доставка за Домашен интериор на Стените Възрастни и Деца Пятисекци?

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплект за Бродерия на кръстат бод Изкуство, Занаят Платно Доставка за Домашен интериор

BGN 74.24

Наличност
На склад

Всички купуват, какво чакате?.), за Да изберете подходящ размер диамант живопис. ♥Diamond живопис kit-това е нова популярни храни,които са по-леки и по-красиви, отколкото бродерия на кръстат бод.В пакета е включено : 5 диамант холстов . За да се избегне гънки, НЕ слагайте платно. Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.Довършителни диамант картини със собствените си ръце - това е процес на постоянна настройка на себе си и на съвместен щастлив време със семейството си или с приятели.Нанесете върху дръжката на необходимото количество диамантения лепило.Залепете съответния диамант.Това е просто сгънати платно.Насладете се на чувството, че вие сте художник. ♥【Стилен стенен декор и подарък】 : направи си САМ 5 D диамантени картини Може да се използва в спалнята, трапезарията, банята, тоалетната, кухнята, офиса, дома, офиса, хотела, ресторанта, бара или на всяко място, където искате да съответства на различен стил декорация, в днешно време това са най-популярните декорации DIY.Отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти.Достатъчно диаманти.Моля, обрамьте го стъкла или дърво и да се мотае в къщата му като декорация за украса.Консултирайте се с таблицата под платното, за да намери подходящ диамант magic cube. В комплекта на продукта не включва рамката.Залепете диамант към съответния над платното.Технически характеристики на : Набор от диамант живопис от пет части (5 независими пълни диамант картини, 2 малки картини, 2 средни картини, 1 голяма снимка).Платно картини диаманта висок ясен платно масло за печат, нетоксический, водоустойчивый, защитени с околната среда, не е лесно да се сгъва, никога не ще изсъхне, като направите стаята си по-жива и блестяща в светлината.Можете да се обърнете към реалната ситуация (например, до размера на стени, размер, пространство и т.

Опции за продукта

Свързани продукти