.

.

DUzhen Многофункционален Автомобил Навигационна рамка Издънка За определяне на титуляр на телефона(черно) Аксесоари (цвят : черен)

DUzhen Многофункционален Автомобил Навигационна рамка Издънка За определяне на титуляр на телефона(черно) Аксесоари (цвят

BGN 20.08

Наличност
На склад

1. Безжична бързо зареждане, мигновен зареждане, интелигентна идентификация. 2. Удобна дейност, лека, за да изберете и инсталирате, компактен дизайн, няма да навреди на колата. 3. Твърда и стабилна основа, гениален и изтънчен дизайн, не ще попречат на зрение на водача, за по-безопасно шофиране. 4. Липса на щети за излизане на въздуха, което прави колата по-красива. 5. Чисто нов, високо качество, стилен и красив, може да се използва във всички мобилни телефони.Прост и стилен, направи живота по-хубав, можете да се обърнете към следващия, за да си купя.1. Дизайн на личността : не блокируйте линията на погледа на сигурността управление на мобилен телефон навигация универсален.2. Материал на продукта : натурален екологично чист ABS-пластмаса.3. Приложимо обзавеждане : 3,5-6 "мобилното навигационно устройство и т.н. 4.Фиксирани части : на предното стъкло и арматурното табло.5. Характеристики на продукта : 360 градуса въртяща се скоба, универсална общност, силиконова търтей, дълъг дизайн на полюсите, промяна на разстоянието.Удобен и практичен, който ви друг житейски опит.

Опции за продукта

Свързани продукти