.

.

Машина За Рязане на Ноктите, Ноктите Комплект 7 В 1 От Неръждаема Стомана Професионален Педикюрный Набор от нокторезачки Груминг Комплект с ИЗКУСТВЕН Кожен Калъф з?

Машина За Рязане на Ноктите, Ноктите Комплект 7 В 1 От Неръждаема Стомана Професионален Педикюрный Набор от нокторезачки

BGN 20.40

Наличност
На склад

▲[Съвсем нов външен вид на] : Модернизирана отвътре, пълен с тайни, зърно кожа личи има силна структура, вътрешната писта е много аккуратная и художествена, всички инструменти са изработени с технологията на топлинния гмуркане, тя не само изысканна и роскошна, но и е уникална на външен вид, вие ще бъдете в страхопочитание, когато видите това. ▲[Повишаване на качеството] : Всички инструменти са изработени от висококачествена въглеродна стомана, твърдост и издръжливост.Край на всеки инструмент многократно полируются за по-удобно захващане, а при повтаряща се полиране и закалке нож ще останат остри в продължение на 10 години, който ви дава елегантен и изчистена кройка. ▲[Напълно функционален] : докато повечето комплекти за нокти фокусирани върху подрязване на ноктите, нашите комплекти са няколко функции, включително процедури за ръце, крака и лице, всеки инструмент са внимателно проектирани, за да отговарят на различни нужди от грижи в ежедневието, с един набор от в ръката животът е лесен. ▲[Лесен размер] : ще Ви е необходим набор от инструменти за нокти, който не заема много място, когато пътувате или у дома, комплект за маникюр и педикюр YANGSM разработен с преносим размер, така че можете да го поставите на всяко място, като например в дамска чанта, кола, багаж, офис и т.н., Идеално за пътуване или у дома. ▲[Перфектно качество и сервизно обслужване] : Ако имате някакви въпроси, можете да ни изпратите електронно писмо чрез натискане на бутона "Контакт с продавача" в сметката си.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви осигури задоволително решение и ще ви отговорим възможно най-скоро!.Професионален комплект за грижа за ноктите YANGSM1. Всички инструменти са изработени от висококачествена въглеродна стомана, неръждаема стомана с висока твърдост и издръжливост.Обработка се извършва с помощта на редуващи се топли и студени методи за осигуряване на устойчивост на корозия.2. Високо шийн finish и остри, всички инструменти, добре направени и достатъчно остри, за да се осигури точна и професионална нокътната услуги.3. Ергономичен дизайн, извити остриета клещи за нокти са идеални за нокти и по-удобни за употреба.Нокторезачки имат нескользящую конструкция и не е лесно отваливаются.4. Лицето инструмент е много подходящ за почистване на вежди и борба с акне.Инструментът е лесен за почистване.5. Малък и достатъчно лек, за да носите със себе си, стилен кожен калъф запазва всички инструменти в областта на сигурността и реда, отличен за пътувания и ежедневие.Размери : 107*68*12 ммкоНтейнеры : Плоски ножица за нокти / ъглови ножица за нокти / ножици за вежди / пила за нокти / скоба за вежди / двустранен шпатула / ухо pick Material : Висококачествена неръждаема стальцвет : rose gold.

Опции за продукта

Свързани продукти