.

.

Listerine Ultraclean Access Flosser с 8 еднократна употреба Защелкивающимися Глави Зъбни конци за Грижа за устната кухина и Хигиена, Здрав Конец, Помага за Премахване на Зъбната пл?

Listerine Ultraclean Access Flosser с 8 еднократна употреба Защелкивающимися Глави Зъбни конци за Грижа за устната кухина

BGN 8.79

Наличност
На склад

Стоматолозите препоръчват редовно да се ползват конец за зъби, защото е доказано, че тя премахва зъбната плака между зъбите и помага за предотвратяване на заболявания на венците.За еднократна употреба глави зъбни конци са изработени от високо прежда и са предназначени за счупване.Конец за зъби помага за предпазване на зъбите и венците, ефективно премахване на зъбната плака от труднодостъпни места, които само една почистване може да пропуснете за цялостно почистване всеки път, когато използвате конец за зъби.Лесно достъпен между зъбите с помощта на зъбни конци Listerine Ultra Clean Access Flosser.Той е оборудван с тънки ергономична дръжка с нескользящим изземване, което позволява лесно да се достигне и до задните зъби.Нишка е направена от високо прежда, която може да издържа на повреда.Конец за зъби премахва зъбната плака по зъбите, който може да бъде пропуснато прочистване, и е важна стъпка в дома се грижат за устната кухина.Този флоссер се предлага с осем заправочными на главата.Лесно е да стигнем до 100% на труднодостъпни места с помощта на флоссера Listerine Ultraclean Access Flosser.Нейната дълга ергономична дръжка и нескользящий улавяне помагат да се достигне до задните зъби, а тежкотоварни прежди могат да издържат на счупване.Listerine Ultraclean Access Flosser по-рано е бил Reach Access Flosser.За хора с ограничена сръчност на ръцете и начинаещи, да се ползват конец за зъби.Заедно с почистване на зъбите с четка и използване на ополаскивателя за уста, съдържащи етерично масло, конец за зъби е неразделна част от ежедневната грижа за устната кухина и се препоръчва на АДА.-Започнете със скромни цели - един или два пъти в седмицата. - Изграждане на всеки ден—поне веднъж на ден ползвайте конец за зъби. - Четка за зъби за зъби, където и когато пожелаете—в душата, да гледате телевизия, да слушате музика. - Направете това рутинно—измий си зъбите с конец в едно и също време всеки ден. - Прегърни зъбния конец под ръка.Не забравяйте, че използването на зъбни конци не трябва да бъде болезнено, но ако това е така, посъветвайте се с вашия зъболекар или хигиенист обучаване за правилната техника на използването на зъбни конци. - За по-чист и свеж дъх : Листериновая хладно мятная конец. - За плътни контакти и стоматологична работа : Listerine Ultraclean Floss. - За оцветяване на зъбите : Листериновая здрави бели конци. - За чувствителни венци : Listerine Нежно Gum Care Floss. - За ограничена сръчност и начинаещи потребители : Listerine Ultraclean Access Flosser.

Опции за продукта

Свързани продукти