.

.

XIAORAN Професионални Ножици За Овце, 350 W Ферма Електрически Машинки за Рязане на Кози, Алпака, Лама, Кон, Едър Рогат Добитък, Голямо Куче Ферма за Животни, 6-степенна ско

XIAORAN Професионални Ножици За Овце, 350 W Ферма Електрически Машинки за Рязане на Кози, Алпака, Лама, Кон, Едър Рогат

BGN 37.52

Наличност
На склад

【Висока производителност】Професионални електрически машинки за стригане, с мощност на двигателя от 350 W, които може да осигури скорост до 2400 об / мин Променлива скорост за управление може да се подобри ефективността и да се улесни вашата работа.Дори за любителите на това може да се направи лесно. 【Професионални ножици за конски косъм】С напълно здрава алуминиева глава и здрав и издръжлив с подсилена найлонови корпус, той може да намали вибрация.Супер остър нож, с висока твърдост и еластичност, регулируем натиск на острието и дръжка, може да се режат гладко и по-бързо. 【Дълъг живот】Охлаждащ механизъм с вентилатор може да се предотврати прегряване по време на употреба и да увеличат продължителността на живота.Изцяло меден двигател осигурява по-дълъг експлоатационен живот, намаляване на вибрации и висока температурна устойчивост.Ергономичен дизайн прави заснемане лесно и удобно. 【Широко се използва】Професионална селскостопанска техника може да отговори на нуждите на повечето стопанства, чрез подмяна на режещи глави.Подходящ е за овце, кози, едър рогат добитък, коне, альпак, камили, големи и средни кучета и други густошерстных животни.Редовното подстригване на козината на селскостопански животни, може да допринесе за здравословния растеж на домашни любимци. 【За обслужване на клиенти】Използването на електрически ножици изисква редовно смазване на ножове и плъзгачи.Моля, внимателно прочетете инструкциите за експлоатация преди употреба.Преди и след покупката ние ще осигурим професионално обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. ☞ Ако търсите добра фейдер, нашият високо-производителни електрически нож е най-добрият избор.Можете лесно да се обръсне с помощта на тези професионални ножици за коне и животни.характеристика : 1. Електрически ножици за коне са подходящи за едър рогат добитък, коне, овце, кози, лами, альпак и камили.2. Твърди, бърз ход, подходящ за ежедневна вырезывания.3.Има 1-6 нива регулируема скорост.4. Отлична вентилационна система може да работи в продължение на дълго време.5. Тихо, с ниска вибрация и стабилна работа.6. Гумена дръжка осигурява солидно сцепление.спецификация : Напрежение : 110-240 VPower : 350 WSpeed : 2400r / min Blade ширина : 78mm Noise : 78d BSize : 31 x 7.5 cm Maintenance съвети : 1. Тези електрически ножици, предназначени за едър рогат добитък, коне, овце, альпак, лами и големи космат кучета.Никакви дребни животни.2. Винаги смазване на нож масло преди и по време на поддръжката, за да удължи живота на ножовете и да се предотврати натрупването на топлина.3. След всяка употреба, не забравяйте да си миете колата четка, сменяйте въглища четка и смажете нож масло.Да се съхранява на добре проветриво място за опаковане и по-късна употреба.

Опции за продукта

Voltage:
110-240 V
Power:
350W
Speed:
2400r / min
Blade width:
78mm
Noise:
78dB
Size:
31 x 7.5 cm
Maintenance tips:
1. These electric horse shears are designed for cattle, horses, sheep, alpaca, llamas, and large, hairy dogs. No small animals. :
2. Always oil the blade before and during maintenance to extend the blade's life and prevent heat buildup. :
3. After each use, remember to brush the machine, replace the carbon brush and oil the blade. Store in a well-ventilated place for packing and next use. :

Свързани продукти