.

.

Сешоар За Коса Притежателя Сешоар За Коса Стенен Държач Сушилни, Сушилня За Баня Рафтове За Съхранение на Простор Стойка Не Изисква Пробиване Рафтове За Съхранени?

Сешоар За Коса Притежателя Сешоар За Коса Стенен Държач Сушилни, Сушилня За Баня Рафтове За Съхранение на Простор Стойка

BGN 10.38

Наличност
На склад

[Силна адхезия] Тъй като той е прикрепен стикер, без следи, той е по-надежден, отколкото здрав surface издънка.Той може да издържа тегло до 5 кг, е твърда и не попада под действието на сила, както и не се страхува да падне от хидролиза дори и във влажна среда. [] Е изработен от дебела ABS-материал, той е здрав.Повърхността е лъскава и създава усещане за единство с другите части на банята. [Спестяване на пространство] Спроектируйте една малка кука, пазете линия сешоар за коса и направете рамката на сешоар по-чисти.Спестява място и внимателно съхранява сешоар в стената. [Защита на стени] В същото време може да се избегне пробив на стената, може да се предпази стената, особено подходящ за метални стени и стени, украсени с стеклокерамикой.Няма никаква вреда за повърхността на стената.Сешоар за коса притежателя Сешоар за коса Стенен държач сушилни, Сушилня за баня рафтове за съхранение на Простор стойка Не изисква пробиване Рафтове за съхранение, простор / плойка hold Издръжлив дизайн.Описание на продукта [Стандартен] Размер : 85 мм * 75 мм, дизайн без нокти, устойчив на корозия, устойчиви на корозия, безопасен и нетоксичен.Кабел може да приключи между основния корпус и плетене на една кука за прецизно външен вид. [Удобно] Благодарение водоустойчива конструкция той може да се инсталира както на високо, така и ниско положение.С бесшовным притежателя на акаунта не оставя никакви следи по стената, ако разкъсване на нея по-късно. [Лекота на инсталиране на] Няма нужда да се правят дупки, както и надеждността е много висока.Лекота на работа.Махнете защитното фолио и го завийте я на желаната височина. [Широко приложение) Може да се стабилно фиксиране на плочки, стъкло, огледала, неръждаема стомана и т.н. След това залепете го на желаната височина. [Внимание] Не го поставяйте на текстурированную плочки, вдлъбната плочки, матирано стъкло или грубо дърво.

Опции за продукта

Свързани продукти