.

.

X-cosrack 2-Ниво Органайзер За Баня, полици За Съхранение на Плотове За Баня с Подвижна Мрамор Прозрачно Чекмедже , Държач за Козметични Организатор За Тоалетка за Маса ?

X-cosrack 2-Ниво Органайзер За Баня, полици За Съхранение на Плотове За Баня с Подвижна Мрамор Прозрачно Чекмедже , Държач

BGN 27.99

Наличност
На склад

【 Великолепен декоративен дизайн】Този полк-органайзер за баня,специално изработена от висококачествена метална и мраморно стъклена тава , по-небьющаяся, добавляющая нов цвят на вашите тоалетен столикам. 【Подвижна тава】Подвижна мрамор стъклена тава.Почистете петна, просто изплакнете с вода,трайни и по-водоустойчив за използване навсякъде в сайта. 【Универсално съхранение 】Този компактен 2-нива стелажи се вписва в никакви ъгли .идеален за използване като плотове за баня , като козметични организатор за вашия тоалетна масичка. 【Лекотата на монтажа】 просто трябва да постави два листа на горната и долната рафтове, за да можете да направите солидна рафт.Ако имате някакви проблеми с нашите рафт за баня след получаване, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви подкрепят. 【 Една чудесна идея за подарък】 Красив блок за съхранение на багаж грим за потребителите грим , добра идея за подарък за Коледа, Нова година, свети Валентин, Ден на майката, рождени Дни и други празници. 2-ниво дизайн го прави достатъчно голям, за правилното съхранение на козметика, бижута, продукти за грижа за кожата, по-малки средства за душата и още много други, като предоставя лесен достъп и спестяване на пространство на тезгяха.Мрамор стъклена тава Водоустойчив и траен ""лесно почистване"" Подвижна тава Почиства петна, просто изплакнете с чиста вода с голям капацитет : Вертикален дизайн / многослойно съхранение / най-доброто съхранение Баня съхранение-4 основни варианта 1. Не избледняват 2. Липсата на натрупване на вода 3. Повече съхранение 4. Силна поддържаща конструкция Решават проблемите за съхранение незабавно, преди съхранение е много и мръсни бутилки и консервни кутии.След съхранение двупластова конструкция за съхранение спестява място.Кръст Бод Пакет включва : -1 х метална полк -2 х мраморно стъкло тава суета организатор за съхранение на Технически характеристики Стил : лесен и модерен.Материал : метал Размер : 2 Цвят : бял ★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, надяваме се да ви предостави най-добрите продукти.

Опции за продукта

Свързани продукти