.

.

CHNOOI Монтиране на стена Сешоар Притежателя Без пробиване Баня Полк Монтиране на Багажник Водоустойчив Сешоар Притежателя Организатор Баня полк (Цвят : сив)

CHNOOI Монтиране на стена Сешоар Притежателя Без пробиване Баня Полк Монтиране на Багажник Водоустойчив Сешоар Притежателя

BGN 57.42

Наличност
На склад

1. Висококачествено устройство за съхранение : Рама сешоар, изработен от екологично чист ABS-пластмаса, че е здрава, не избледняват, няма ръжда и може да се използва във влажна среда. 2. Съхранение грижа за косата : Това определено е компактен инструмент в банята.Този лигав титуляр е идеалното решение за апартаменти и хотели с ограничено пространство.Той ще ви осигури допълнителен капацитет за съхранение на средства за грижа за косата и кожата, да се поддържа чистота и ред в банята. 3. Лесна инсталация : За да завършите инсталацията е необходимо само три стъпки : отлепете защитното фолио лепило залепете го върху гладка повърхност и затвори рафт на лента.Благодарение на мощна технология за лепене на стената може да се унищожи безплатно, без инструменти, пробиване, винтове за дърво, дупки. 4. Универсален държач сешоар за коса : съвместим с повечето фенов за коса, мини-средни и малки сешоар за коса.Висока якост, максимална носеща способност на £ 10. 5. Има 3 дренажни отвори на дъното, за да запази багажник суха.Скрито място за съхранение, водонепроницаемое и безопасно. 1. Висококачествено устройство за съхранение : Рама сешоар, изработен от екологично чист ABS-пластмаса, че е здрава, не избледняват, няма ръжда и може да се използва във влажна среда.2. Съхранение грижа за косата : Това определено е компактен инструмент в банята.Този лигав титуляр е идеалното решение за апартаменти и хотели с ограничено пространство.Той ще ви осигури допълнителен капацитет за съхранение на средства за грижа за косата и кожата, да се поддържа чистота и ред в банята.3. Лесна инсталация : За да завършите инсталацията е необходимо само три стъпки : отлепете защитното фолио лепило залепете го върху гладка повърхност и затвори рафт на лента.Благодарение на мощна технология за лепене на стената може да се унищожи безплатно, без инструменти, пробиване, винтове за дърво, дупки.4. Универсален държач сешоар за коса : съвместим с повечето фенов за коса, мини-средни и малки сешоар за коса.Висока якост, максимална носеща способност на £ 10.5. Има 3 дренажни отвори на дъното, за да запази багажник суха.Скрито място за съхранение, водоустойчив и сигурен.Брой слоеве : еднослоен Начин на монтаж : стенен Тип : срок на годност за баня Определения : ъглов Материал : ABS shelfmaterial : plastic Size : както е показано пакет съдържа : рафтове за съхранение *1Если не сте доволни от този продукт, можете да отидете в магазина, за да провери други подобни продукти; ако, ако имате някакви въпроси за този продукт, вие може да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря!Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти