.

.

Титуляр сешоар За коса, Self Adhesive Store Plug Compatible Wall Mounted Hair Dryer Stand Holder with Sticking Patch for Hotel Home Use(black)

Титуляр сешоар За коса, Self Adhesive Store Plug Compatible Wall Mounted Hair Dryer Stand Holder with Sticking Patch for

BGN 7.91

Наличност
На склад

Стенен монтаж на : - Часова притежателя на сешоар за коса взе стенен дизайн, който спестява място и е удобна за използване.Самоклеящийся : Притежателя на сешоар с самоклеящимся лейкопласт, без пробиване, без повреда на вашата стена, която се инсталира лесно и се отстранява.Съвместимост : Притежателя на стелажи за сешоара е съвместим с повечето видове и размери фенов, който е траен и изискан.Аксесоар за баня : Притежателя на сешоар за коса прие специален дизайн дизайн, със силна носеща способност, подходяща за съхранение на сешоар за коса.Кражби вилица : Притежателя на сешоар с вилица за съхранение, практичен и безопасен за използване, което може да направи вашата баня чиста и в изправност.Функция : 1. Съвместимост : Притежателя на стелажи за сешоара е съвместим с повечето видове и размери фенов, който е траен и изискан.2. Кражби вилица : притежателя на сешоар за коса с вилица за съхранение, практичен и безопасен за използване, което може да направи вашата баня чиста и в изправност.3. Прилипатель на собствената си личност : Титуляр сушильщика раздуване с заплаткой собствената си личност слипчивой, без учение, без повреда на вашата стена, която е лесна за инсталация и за да се извлече.4. Стенен монтаж : на Притежателя на сешоар за коса приет стенен дизайн, който спестява място и е удобна за използване.5. Аксесоар за баня : Притежателя на сешоар за коса прие специален дизайн на структурата, със силна носеща способност, подходяща за съхранение на сешоар за коса.Параметри : Тип на продукта : Държач за сешоар Материал : ABS Широчина влакчета : прибл. 10/3.94 in Stand Дебелина прибл. 2 см / 0,79 инча Ширина на основата : прибл. 7,5 см / 2,95 инча Диаметър на сешоар : прибл. 8 см / 3.15 in Осъществяване Списък : 1 х лепкава патч1 х Base1 х сешоар держателипримечание : Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Item Type:
Hair Dryer Holder
Material:
ABS
Stand Width:
Approx. 10 / 3.94 in
Stand Thickness Approx. 2cm / 0.79in :
Base Width:
Approx. 7.5cm / 2.95in
Accommodate Blow Dryer Diameter:
Approx. 8cm / 3.15in
Package List:
1 x Sticking Patch1 x Base :
1 x Hair Dryer Holder :
Please allow small error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти