.

.

LUXMAX Икономичен и практичен Сешоар Притежателя Органайзер Свободен Удар Стенен Вентилатор Полк Домашен Гребен, Рафтове За Съхранение Пластмаса,розов (цвят : сив)

LUXMAX Икономичен и практичен Сешоар Притежателя Органайзер Свободен Удар Стенен Вентилатор Полк Домашен Гребен, Рафтове

BGN 42.88

Наличност
На склад

[Материал дизайн]Не пада, не е мазен, не се страхува от вода, комбинация от ABS-пластмаса, картата е по-плътен, по-износостойкая. [Лесна инсталация]Монтиране на стена притежателя на сешоар лесно да инсталирате или теглите.Просто отлепете защитния слой от задната страна и я поставете в желаната позиция, а това означава, че никакви средства не се изисква. [Характеристики на продукта]Дренажни отвори в долната част за предотвратяване на натрупване на вода, вентилация и вентилация, за да се запази суха. [Използването на продукта на]Применимая повърхност : Подходящ за мрамор, плочки, стъкло, метал, пластмаса повърхност, лакирана дъска и т.н. Не са приложими за штукатурной стени, груб циментова стена, на тухлена стена, тапети и т.н., [Този органайзер за баня]Нашият държач за сешоар съвместима с повечето видове и размери фенов.Той е идеален за бани, тераси, баня и кухненско организатор за вашия ограниченото пространство на банята.

Опции за продукта

Свързани продукти