.

.

Детски Драскулки Шарени Сладки Динозаврите Кошница За Дрехи, Сгъваема Голяма Кошница За Дрехи, Детска Кошница За Съхранение с Дръжка за Детски Стаи Спални Общежит?

Детски Драскулки Шарени Сладки Динозаврите Кошница За Дрехи, Сгъваема Голяма Кошница За Дрехи, Детска Кошница За Съхранение

BGN 76.96

Наличност
На склад

Оксфорд плат (100% полиэфирное влакна).Размер : 12,6 x 11 x 22,7 инча; Тегло : 1,25 кг.Може да се използва за съхраняване на различни играчки, както и за временно съхраняване на мръсни дрехи и т.н. Материал : плат Оксфорд (полиэфирное влакна).Здрава оксфорд плат го прави износостойким и трайна.Той може да се използва и като практично и красиво подарък за майки, приятелки и приятели, които се преместват в нов дом, или за децата си, за да покаже способността си да почисти.Характеристики на продукта : Тази детска количка за съхранение на бельо може лесно да се сгъва и съхранява.Може да се разклаща се и се поставя там, където той ви е необходим, когато го използвате.Когато трябва да се измие го, вие можете директно да вземе гривна и го отнесе, не движете дрехи.Подходящи сцени : Тази кошница за съхранение може да бъде поставен в мокро помещение, санитарен възел и спалня за съхраняване на мръсно бельо; Тя също така може да бъде поставен в кабинет за временно съхранение на книги; Тя също така може да бъде преместена в деца за съхранение на играчки кукли и т.н. Топли съвети : Машинно пране не разрешено, се препоръчва частична ръчно пране.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа!.Технически характеристики1. Размер : 12,6 x 11 x 22,7 инча; Тегло : 1,25 кг.2. Материал : здрава и дебела Оксфорд плат (100% полиэфирное влакна) и базова поддръжка на PE в долната част.Функции 1. Дизайн на продукта : Тази коша за мръсни дрехи може лесно да се сгъва и съхранява.При използването му може да разтърси апартамент и да го сложиш там, където е необходимо.Когато е необходимо измиване, да може да бъде лесно подхванат за гривната и отнесе, не движете дрехи.2. Съответната сцена : Тази кошница за съхранение може да сложите в пералнята, банята, спалнята, за да го поставите мръсни дрехи, която е помыта; тя може също да поставите в стаята изследвания за временно съхраняване на книги; тя може също да поставите в детската стая, за да се съхранява ект кукли, играчки.Предпазни мерки 1. Почистващи средства : Не използвайте пералната машина за почистване на чантата, в противен случай това би навредило на водонепроницаемое покритие, Препоръчва се пере детайл ръчно и не се използват абразивни почистващи средства.2. Топло забележка : За удобство на логистика и транспорт, след сгъване и транспортиране, можете да получите гънки, и вие ще усетите малка миризма, след излизане от фабриката в рамките на 3-5 часа, защото гънки и миризмата ще изчезне, моля, купи с увереност!И накрая, какви са ползите от избора на тази кошница за дрехи?1. Сгъваема многофункционална конструкция позволява лесно да я съхранява.2. По-голям капацитет, може да се съхранява семейно бельо.3. Удобна и здрава дръжка може да осигури на твърдо и удобно захващане.4. Той е изработен от здрав плат Оксфорд, лек и водоустойчив и дълготраен експлоатационен живот.

Опции за продукта

Свързани продукти