.

.

LY Пералня Количка за Търговски, Общински Количка за Голяма Количка За бельо, Тежкотоварни Търговски/Промишлени/Домашна/Салонная/Измиване на кошница с Колела, Съхр?

LY Пералня Количка за Търговски, Общински Количка за Голяма Количка За бельо, Тежкотоварни Търговски/Промишлени/Домашна/Салонная/Измиване

BGN 215.20

Наличност
На склад

★[Търговска кошница за дрехи]-Поддръжка на натоварване 100 кг фронт/220 кг, стабилна стабилна, лесно се съхранява, за спестяване на място. ★[Силен и издръжлив]-Рамка от неръждаема стомана, дебела кърпа Оксфорд, устойчивост на корозия и ръжда, силна носеща способност, обикновен външен вид, сменяеми. ★[размер]-s е показано, 94x56x90 см (37x22x35,4 инча); 15 кг (33 паунда). [Тежки колела]-Изработен от висококачествени материали, органайзер за дрехи може лесно да се транспортира в пералнята.Силна носеща способност. [Отнася се за]-Много подходящ за използване в болници, рехабилитационни центрове, домове за възрастни хора, изправителни домове, училища, приюти, най-тежките хуманитарни общество и т.н.

Опции за продукта

Свързани продукти