.

.

Idepet Куче Дядо Коледа Езда Коледен Костюм Забавен Домашен Любимец Каубой Ездач На Кон Дизайн Кучета, Котки Облекло Партия Обличам Дрехи На Коледа, Хелоуин (M)

Idepet Куче Дядо Коледа Езда Коледен Костюм Забавен Домашен Любимец Каубой Ездач На Кон Дизайн Кучета, Котки Облекло Партия

BGN 10.39

Наличност
На склад

【Насладете се на Коледа с кучето си】Коледа наближава,нека си кученце наденет го сега и ще ви принуди Санто избяга в къщата.кученцето може да се насладите на коледни празници заедно с вас. 【Подходящ】Подходящи за пролетта на зимата или есента.Държи на вашия домашен любимец в топлина и уют по време на всеки активен отдих.страхотна идея за всеки фестивал, като Коледа, уикенд cosplay-на парти или облекло daliy. 【Удобна и регулируема】моден Дизайн във формата на седло, по-лесно се носят за вашето куче.А велкро може да се коригира в съответствие с размера на домашен любимец, което прави кучето по-удобна и уютна. 【Soft & Comfortable】Изработени от дишаща,меки и приятна за кожата акрил материал,те карат кучето да се чувстват комфортно и топло по цял ден през зимата. 【Препоръки по размер】правете всяко измерване малко свободно, да си куче не е място за движение и дишане, но не е твърде хлабав.Моля, внимателно измерва преди покупката и се консултирайте с таблицата размери.

Опции за продукта

Свързани продукти