.

.

Благодаря етикети на Ролка 1000/1 инча 8 дизайн ,Красиви етикети Малък бизнес за Доставка , Благодарим ви за закупуването на стикери,Благодаря за подкрепата на моя мал?

Благодаря етикети на Ролка 1000/1 инча 8 дизайн ,Красиви етикети Малък бизнес за Доставка , Благодарим ви за закупуването

BGN 3.19

Наличност
На склад

【1000 броя 】 Включва 1000 благодаря етикети. 500/ролка,само 2 на руло.Всеки етикет е с диаметър 1 инч.4 цвята дизайн/ролка.Два ролка включва 8 цвята. 【Красиви дизайни листенца】 Красиви дизайни листенца, които са идеални за благодарности, сватбени подаръци, детски душ подаръци и благодарности, бутици и много други!. 【Лесно стикает】 Тези благодарствени ситкеры може лесно да се прилага върху хартия, пластмаса, метал, стъкло и др.Идеален за благодарственных картички, пликове, кошници кутии, торбички, картонов и много други. 【Дайте на хората най-добри пожелания】Използвайте за интернет-магазини, бутици, продажби печене, празнични разпродажби, на Коледа.Излъчване на хората най-добри пожелания. 【Keep clean】Всеки етикет има UV-боя, за да се предотврати драскотини, петна и да се направи стикер выброшенной и запазване на стоки в чистота.Етикети могат да бъдат използвани в широк спектър от приложения.Етикети лесно да се прибира и да са залепени, подходящи за всички видове фузинесс.Благодаря ви етикети, отпечатани на цветове, различни подаръци за вашите продукти са запечатани и изпратени по пощата на вашите клиенти.

Опции за продукта

Свързани продукти