.

.

500 БРОЯ 1 Инч Печене Етикети на Ролка Кръгли Етикети Залепващи етикети за Печене Опаковка Декорация Рожден Ден, Сватба, Подарък за DIY Проекти, Домашно приготвени сла?

500 БРОЯ 1 Инч Печене Етикети на Ролка Кръгли Етикети Залепващи етикети за Печене Опаковка Декорация Рожден Ден, Сватба,

BGN 2.39

Наличност
На склад

【Отличен дизайн】Тези стикери са проектирани с кръгли форми, всяка ролка етикети, отпечатани с 8 привлекателни дизайнами.Носете радост печене на своите приятели, на децата, на семейството или на клиентите си. 【Висококачествени материали】Тези самозалепващи стикери за печене, изработени от художествената хартия с покритие и лепило за защита на околната среда, те водоустойчив и лесно падат със сонда. 【Силно лепило】Нашите етикети самозалепващи се, не са ви необходими допълнителни инструменти, просто поставете си и да отидете.Той притежава силна адхезия; не е лесно пада и може да продължи дълго. 【Достатъчно】Има 500 етикети в ролка, достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.И при нас има много стилове, за да избирате. 【Широко приложение】Тези етикети могат да бъдат прикрепени към хартия, пластмаса, метал, стъкло и т.н., Които са много подходящи за сватби, рожденни дни, партита, продажби печене, торби за бисквити ръчна изработка, чанти за бонбони, опаковки от десерти и така нататък.Това може да остави добро впечатление и радостно настроение на вашите приятели и клиенти.

Опции за продукта

Свързани продукти