.

.

Съдове за готвене, прибори за хранене от неръждаема стомана 304, сребърни и златни съдове, могат да се мият в съдомиялна машина (4 броя) (4 супени вилици, златни)

Съдове за готвене, прибори за хранене от неръждаема стомана 304, сребърни и златни съдове, могат да се мият в съдомиялна

BGN 28.24

Наличност
На склад

[Размер]-Супена лъжица : 7.8 Inx1.57in; Трапезария вилица : 8inx1in; Кафеена лъжичка : 6.3inx2in; Плодови вилица : 5.9inx0.7in, много подходящ за семейна употреба, ресторанти, тържества, кафенета и т.н. [Неща]-Съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана 304; тя е устойчива на корозия и трайни, го е лесно да се огъват; може да се мие в съдомиялна машина. [Външен вид]-класически дворцов стил дърворезба, показващи луксозни съдове; гладки ръбове и без неравни петна. [Повърхността]-Огледално полиран повърхност с гладки ръбове, благодарение на които тези вилици винаги изглеждат нови. [Практичност]-Подходящи за ежедневието, също така е подходящ за престижни ресторанти или важните срещи.Размер на продукта Супена лъжица : 7.8 Inx1.57in Вилица : 8inx1in Чаена лъжичка : 6.3inx2in Плодови вилица : 5.9inx0.7in ръководство за експлоатация Външен вид : огледално полиране, ръчно полиране, гладки ръбове, единни и тънка повърхностна яркост.Материал : вакуум плазмен метал, неръждаема стомана; нетоксичен, траен, безопасен за ежедневна употреба.Предназначение : Къща, кухня, ресторант, банкети, кафе-сладкарница, западен ресторант и т.н.; съдове за готвене и е подходящ за различни търговски обекти. бързо почистете неутрален препарат за почистване преди употреба, за да се гарантира дълголетие на продукта, не използвайте стоманена или твърд метален скраб; Снимките са направени в мил.От такива фактори, като на снимка, осветление и компютърен дисплей, цветове, изображения и обекти могат да бъдат неточни; поради ръчно измерване ще бъде разумна точност в размера и теглото.

Опции за продукта

Свързани продукти