.

.

Стенни Закачалка За Ключове, Закачалка Декорация на дома Тристранни Проекти в Екологично Чист Дървен Материал за Аксесоари за Окачване на Дрехи

Стенни Закачалка За Ключове, Закачалка Декорация на дома Тристранни Проекти в Екологично Чист Дървен Материал за Аксесоари

BGN 24.08

Наличност
На склад

Изработен е от легкосплавного материал куката, тристранни проекти, които са устойчиви без разклащане.Може да се използва като инструмент за съхранение, може също да се използва като украшение, практичен инструмент.Технология на печат с висока разделителна способност, цвят светъл, дизайн ясна триизмерна, красива мода, не избледнява цвета.Изработен от дървен материал, безопасен и екологично чист, практически и е здрава.Удебеляване лети кука, лесен достъп, подходящ за захващане на всички видове стоки.Функция : 1. Изработен от дървен материал, безопасен и екологично чист, практически и е здрава.2. Технология на печат с висока разделителна способност, цвят светъл, дизайн ясна триизмерна, красива мода, не избледнява цвета.3. Удебеляване лети кука, лесен достъп, подходящ за захващане на всички видове стоки.4. Направен е от материал сплав кука, триъгълни конструкции, стабилизиран, без да се разклаща.5. Смогите да бъдат използвани като инструменти за съхранение, също смогите да се използва като украшение, практически инструмент.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Подвесная закачалка за ключове Материал : дърво + сплав, Размер : Approx. 40x20x2 см. / 15, 7x7, 9x0, 8 Функция : Подвесная облекло, шапки, аксесоари, чанти и така нататък.Въведение : Смогите да бъдат използвани като инструменти за съхранение, също смогите да се използва като украшение, красива произход, удобен дизайн, който е необходим избор на жилище.Осъществяване списък : 1 х подвесная закачалка за ключове 2 х кука 2 х пирони Забележка : моля, Обърнете внимание, че има два различни вида на ноктите си, и те ще бъдат изпратени на случаен принцип, моля, уверете се, че няма да възрази, преди да поръчате.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hanging Key Hanger
Material:
Wood + Alloy
Size:
Approx. 40 x 20 x 2cm / 15.7 x 7.9 x 0.8in
Function:
Hanging clothes, hats, accessories, bags and so on.
Introduction:
Can be used as storage tools, also can be used as decoration, beautiful appearance, convenient designs, is the necessary choice of home.
Package List:
1 x Hanging Key Hanger  :
2 x Hook  :
2 x Nails  :
Please note that there are two different nail types, and it will be sent randomly, please make sure you will not mind before ordering. :

Свързани продукти