.

.

Титуляр ключ бял облак магнитен за стена, творчески и уникално украшение, силна магнитна сила може да се придържа няколко клавиша и ключодържател, лесен за инстали?

Титуляр ключ бял облак магнитен за стена, творчески и уникално украшение, силна магнитна сила може да се придържа няколко

BGN 5.19

Наличност
На склад

【Безопасен материал】е Изработена от ABS (пластмаса), който има по-висока устойчивост и здравина от обикновените пластмаси, вграден магнитен силен магнит, безопасни и екологично чисти. 【Сценарий за използване на】Този държач за ключове изглежда като пушистое бял облак и ще изглежда очарователно в близост до вратата или в кухнята.Направете си разхвърлян десктоп организирани, и подвешивание или премахване на елементи, ще стане художествено. 【Лесна инсталация】Лента на гърба на продукта позволява лесно да го инсталирате във всяко място ,лесно притисната към всякакви гладки повърхности , такива като стена, огледало на врата, дърво, керамични плочки, стъкло и др, Можете лесно да получите достъп до притежателя на ключ по всяко време. 【Лесна употреба】 Продукт под формата на облак има магнит на дъното, така че можете да поставите предмети, съдържащи железни елементи под ръка, и те ще бъдат здраво закрепени, така че е много удобно, когато трябва да ги използват под ръка. 【Японски минималистичен дизайн】 Красива притурка.Ние вярваме, че "по-малко означава повече", и се стремим да се лишат от същността на каквото и да е друго.С идеята за по-малки пространства в японския дизайн, тази стена на притежателя на ключа е с чисти втулки, които са толкова прости, за да изглеждат добре, както и функционални.Организирайте своя дом с помощта на мощите на японски дизайн.Цвят : Бял.

Опции за продукта

Свързани продукти