.

.

EUKI Слънчева Камера за Сигурност На Открито, Безжична WiFi Помещение 360°, 2,4 G WiFi 15000mAh Слънчева Камера за Сигурност На Батерии, Домашна Камера за Наблюдение с 2-бандов ау?

EUKI Слънчева Камера за Сигурност На Открито, Безжична WiFi Помещение 360°, 2,4 G WiFi 15000mAh Слънчева Камера за Сигурност

BGN 28.96

Наличност
На склад

???? 【Solar/Battery Powered & 100% Wire-Free & 4dbi Dual Antennas 】Външна безжична камера за сигурност със слънчев панел и акумулаторни батерии 15000m Ah осигурява вечен мощност.Кавга с изваждане на камерата за зареждане. двойна 4dbi антени дават камера право на по-силен и стабилен на мрежата прием.Той поддържа само на 2,4 Ghz за Wi-Fi, която е по-добро проникване и широка гама от Wi-Fi, а не 5 Ghz.Приложението "Cloud Edge" работи с паник-диагностика и може да се намери място с по-добра сигнализация на вратата. ???? 【1080 P HD & 65 FT Night View】С цветен сензор 1080 P Full HD външна Wi Fi камера EUKI, осигуряващи картина и 1080 P HD видео, позволява споделяне на живо видео със семейството си.Безжична външна камера осигурява страхотно нощно виждане до 20 м. (65 фута) от 4 инфрачервени светодиода. 4 ИНФРАЧЕРВЕН фенер автоматично възприемат околния светлина и да превключвате в режим за нощно виждане, разстояние на монитора е до 50 метра/15 м. ???? 【Гъвкав наклон завъртане и обхват 360°】 хоризонтално завъртане на 355°и вертикално завъртане на 120°и 4-кратно цифрово увеличение се управляват в приложението, с широк ъгъл на ъгъл 130 градуса PTZ камера Outdoor гарантира панорамна снимка на всеки ъгъл на вашия дом, магазин, гараж. ???? 【Откриване на движение PIR и незабавен сигнал】Безжична камера за сигурност EUKI значително подобрява разпознаване на лицето, за да се намали фалшиви сигнали за тревога или откриване на лице се превключва.Можете дори да персонализирате план на тревожност, интервал аларма и ниво на чувствителност в диапазона 1-10. Вграден фотодиод поддържа незабавно известяване(0,2 с-2 с), така че вие можете да качвате и споделяте събития с други по всяко време. ????【Групов обмен и Водоустойчива IP65】Тази безжична камера за сигурност може лесно да обменят камери с вашите семейства и приятели само с помощта на QR сканиране.Сертифициран водоустойчива IP65 позволява на тази слънчева клетка на сигурността на открито, за да издържат на екстремни метеорологични условия, като дъжд, сняг и жега.Работна температура -25°C-60°C. Водоустойчива конструкция IP65 може напълно да се предотврати попадането на прах и пръски вода.

Опции за продукта

Свързани продукти