.

.

Bento Boxes for Student - Топлоизолация Bento Lunch Box Комплект кухненска Посуда , Висококачественият Клапа От Неръждаема Стомана,Както и Контейнери за Деца Lunch Box Хранителни конте?

Bento Boxes for Student - Топлоизолация Bento Lunch Box Комплект кухненска Посуда , Висококачественият Клапа От Неръждаема

BGN 24.79

Наличност
На склад

ЗАПАЗЕТЕ ХРАНАТА СВЕЖА : Кутии bento запазват храна и закуски, свежи и без бъркотия по време на транспортиране, предотвратява смесването на храни, споделят зеленчуци, плодове и закуски, за да се запази първоначалният вкус на храната.С катарама за дизайн, лесно се отваря и затваря.В изморителни работни дни да не трябва да се яде студена храна, можете да направите на детето си по-апетитен обяд, това е идеалната кутия bento за деца.ВИСОКО КАЧЕСТВО : за Многократна употреба, херметически затворени съдове за приготвяне на храна bento lunch box, произведени от хранителни материали, които НЕ съдържат BPA, запазват действието си ястия, свежи и без бъркотия, като предотвратява всякакви разливи, течове или миризми в чантата си.Чудесен bento-бокс за контрол на порции обяд кутии и специална диета чрез разделяне на храна.ЗАПЕЧАТАНИ КОНСТРУКЦИЯ : Нашите обяд-апарати запазват свежестта на храната по време на транспортиране благодарение на здраво запечатанному слой и две удобен за деца защелкам-пряжкам, които лесно се отварят и затварят, като помага на децата да получат огромно удоволствие от обяд.Изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/8, това е най-добрата скоростна bento за опаковане на храни.те са напълно подходящи за всеки начин на живот в движение.ECO-FRIENDLY & EASY TO CLEAN : bento box е изработен от висококачествен хранителен материал plastic kids, без мирис, безопасно, екологично чисто, лесно моющегося и многократно обяд-бокс.УПОТРЕБА : Микровълнова фурна, фризер и съдомиялна машина са безопасни,използвайте за училище, работа и пътувания.Моля, обърнете също внимание, че благодарение на компактния си дизайн тези обяд кутии бенто, поставени един в друг за по-лесно и удобно за съхранение. ✮Материал : пластмаса ✮Цвят : розов, син, зелен ✮Квадратен размер : 9in x 6.5 in x 2.9 in ✮Характеристики : ✮BPA безплатно материал. ✮Здрави и екологично чисти. ✮С 2 слоя за различна храна ✮Портативен на открито. ✮Идеални за пикник,къмпинг,училища. ✮Пакетът включва : ✮1 X Обяд-бокс.

Опции за продукта

Свързани продукти