.

.

Бижута Ring Box, Women Gift Box Ring Box, Travel Jewelry Organizer Mini Portable Retro Design Ring Neckalce Bracelet Crown Jewelry Storage Box Box(Лилаво)

Бижута Ring Box, Women Gift Box Ring Box, Travel Jewelry Organizer Mini Portable Retro Design Ring Neckalce Bracelet Crown

BGN 8.79

Наличност
На склад

[Една кутия за две цели] може да се използва за декорация или като хранилище на бижута.Побира пръстени и обеци с различни форми.Тя може да се използва за демонстрация в магазин, стрелба подпори за директно излъчване и т.н. [Вътрешното стекание] Вътре има меко стекание, за да защити вашите бижута от надраскване, така че можете да го използвате безопасно. [Прост ретро] Лесен ретро дизайн, малък и изящен, заема малко място и е удобен за носене по време на пътуването, вие можете правилно да съхранявате и организирате любимите си бижута. [Широкото използване на] Ковчег за бижута може да съхранява пръстени и обеци в различни форми и разнообразни, много подходящ за специални сцени, като например предложение за брак, годеж, сватба, рожден ден и годишнина. [Идеи за подаръци] Идеален за Деня на Свети Валентин, Ден на майката, на Коледа, подарък за рожден ден, е специален подарък за майка, съпруга или приятелка.Функция : 1. Просто ретро дизайн, малък и изящен, независимо от това, където и да отидете, можете да съхранявате и организирате любимите си бижута. 2. Ковчег за бижута изработена от висококачествен мек трупат, за да защити вашите бижута от надраскване. 3. Свети Валентин, ден на майката, Коледа, това е специален подарък за майки, съпруги или приятели, или дори малки подаръци за себе си. 4. Може да се използва за декорация или като хранилище на бижута.Може да пръстени и обеци с различни форми. 5. Той разполага с широка гама от приложения и е много подходящ за специални сцени, като например предложение за брак, годеж, сватба, рожден ден и годишнина.Параметри : Тип на продукта : Crown ковчег за бижута Материал изделия : флокирование Цел : Да се съхранява на пръстени и обеци в различни форми на Осъществяване на списъка : 1 х короната ковчег за бижута.

Опции за продукта

Item Type:
Crown Jewelry Box
Product material:
flocking
Purpose:
Can store rings and earrings in different shapes
Package list:
1 x crown jewelry box :

Свързани продукти